tiistai 3. tammikuuta 2012

Uusi vuosi uudet kujeet!

iinan kanssa tahkon 70cm, 0vp ja ruusukehan sieltäkin: )
Ja uusi ulkoasu : ). Tein tuonne tuon kyselyn, koska ette kuitenkaan suurin osa jaksa,viitsi kerkeä yms kommetoimaan mitä mieltä tästä olette. Mutta itse kuitenkin olen ihan tyytyväinen, ehkä onnistunein ulkoasu sentään mitä mulla on ollu.  Ajattelin muuten laittaa itselleni haasteeksi kommentoida mahdollisimman paljon lukemiani blogeja vielä tänäkin vuonna: ).

Monille myös uusivuosi merkkaa "uutta alkua" yms, ja keksitäänkin uudenvuoden lupauksia ja tavotteita. 
Itsekkin keksin muutamia asioita, ja koska tämä on heppablogi, kerron vain aiheeseen liittyvää.

Suurimmaksi osaksi tavoitteeni ovat kisaamista ajatellen..


korholan koulukisat 2010
kuten varmaan kaikki olettekin käsittäneet blogiani lukiessa, että olen suoraan sanoen hieman kyrsiintynyt koko koulu ratsastukseen: D.
Kuitenkin olen käynyt tästäkin huolimatta kouluvalmennuksissakin, sillä tiedän että molempia, sekä esteitä ja koulua on treenattava jos haluaa ratsastajana kehittyä. Siispä olen päättänyt nyt kaikesta huolimatta raahautua edes muutamiin koulukisoihin, edeleen tavoittelen 60 % siitä he C ja tavoitteena olisikin tämän vuoden aikana saada 1 koulu sijoitus, siis, että ihan ruusukkeille pääsisi: ). 



Estepuolella olisi sen sijaan tavoite napsia joitain sijoituksia noista 80 cm seura tai mikseipä aluekkin tasolta: ).
rambon kanssa korhola 70 cm kolmas sija ajoista,
vaikka punavalkee ruuske vilkkuukin: )
Olen myös miettinyt, että olisi kiva startata ainakin yhdessä 90 cm, tästä ei tosin vielä minkään laista varmuutta. Mulla kun meinaa tulla aina pupu pöksyyn siitä, että katson miten pelottavia isommat esteet onkaan! Ja tuota 80 cm alempaan en enää mene, koska joka kerta tullut sieltä puhdas rata, ja melkein kaikista sija!

Sitten noin ihan treenupuolella vaan, että niitä onnistumisia tulis, ja keskittyminen aina kohillaan, eikä mitkään ihan muut mielessä! ja ois kyllä ihan jees, jos pääsis vielä hiemaan paremmin siitä esteitten kyyläämisestä eroon.

Sitten lupasin myös tänä vuonna juosta kuopiomaratonilla 10 km: D! poikkeaa hieman aiheesta mutta eikai se mitään?:: D
reven kanssa siili 70 cm 0vp, ite tein pienen mokan, niin ei tultu sijoille
mut ensimmäinen kerta oli kun hevosella hyppäsin: D

Kommenttikisan voitti elina, onneksi olkoon : )!

HYVÄÄ JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTAVUOTTA KAIKILLE LUKIJOILLENI! :: )

           

6 kommenttia:

  1. tykkään tosi paljon tästä sun uudesta ulkoasusta! Banneri ja tausta sopii hyvin yhteen ja värimaailma on mun mieleen. ;) Postauksestakin tykkäsin, teksti oli helppolukuista ja oli monta suht hyvälaatusta kuvaa :D

    VastaaPoista
  2. Sulla on kyllä hyvä pohja lähtee noihin 80cm-90cm kisoihin kisaamaan. Eiku vaa koutsille puhumaa sitte ku on kisoja luokista jnejne :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos: )! Hieman vielä tosin hienosäätöä näitten värien ja joidenkin fonttien kanssa mut kun kone vähän lagas viimeks, niin en saanut ihan loppuun tehtyä, mutta tämä nyt kuitenkin lähes lopullinen ja jääkin varmaan ainakin pariksi kuukaudeksi. ja noi kaikki kuvat tais kyllä löytyä aikasemmista postauksista, mutta en hätäsenä parempiakaan viitsinyt ettiä, ja halusin edes jtn kuvia noista kiosoita: ).

    VastaaPoista
  4. elina: haha: D, tuo 90 nyt ehkä vois olla sitten kesän jälkeen ajankohtasempi: ), mut jos jossain tallin kisoissa joskus sais vaikka vähän kokeilla et mites se sujuu! : )

    VastaaPoista
  5. Ihana tää uusi ulkoasu! <3 Sopii hyvin vuodenaikaan ;D

    VastaaPoista