lauantai 21. tammikuuta 2012

Kiireinen heppailu viikko

Joo, tosiaan syy siihen miksen ole postaillut tän viikon tunneista on se, etten ole yksinkertaisesti ehtinyt kuin ajatella blogia. Maanantai onkin ainoa päivä kun en ole tallilla ollut, ja mulla vielä toistaiseksi on muutakin elämää kun hevoset ja blogi..

tässä lyhyesti ti ja ke:
tiistaina menin tanelilla aiheena vastalaukat, mutta paljoo en pystynyt aiheeseen keskittymään, sillä poni oli melkosen pörheenä kun sillä oli ollut pari päivää vapaata, ja vaihteli laukkoja! (yleensä ei vaihda ollenkaan) ja otti pieniä spurtteja. Jäi kuitenkin suht hyvä fiilis, sillä sain tanelin ekaa kertaa täsätäkin huolimatta kulkemaan edes jotenkin päin: ).

Keskiviikkona menin annilla, ja se tunti olikin sitten kaikkee muutakun onnistunut. Ei voitu tehä annin kanssa ollenkaan vastalaukka tehtäviä kun se yritti tyyliin rynniä vaan esteille mitä siel kentäl oli ja yritti muutenkin vaan lähtee posottamaan hirveetä' kyytiä siin laukas, no meillä oli sitten annin kanssa omat kuviot siellä ravissa kun muut teki vastalaukka harjoituksia. tästä olim muutama videokin muttei enää sorry-

Sitten torstailta pitempää videota!


kävin siis taitotalleilla kokeilemassa tunnilla, ja sain tollasen olli ponin: ). Se oli oikein kiva ja toimiva. Sillä käsitykseni mukaan käytetään gramaaneja yleensä, mutta mua ne häiritsi, enkä käyttänyt niitä edes alkuverkassa vaikka ne mukana hillukin, niin otettiin pois, ja ihan hyvinhän tuo poni toimi ilmankin: ). Tehtävät oli melko vaikeita kun piti kääntää niin nopeasti ja pienellä tiellä, vaikkei tässä videossa niin hankalalta näytäkkään, menkääpä itse koittamaan! Ja toivon että jos alotatte kattoo tota videoo ni kattokaa loppuun asti? sillä toi meidän yhteistyö parani kokoajan. Ja rupeen käymään tuolla useammin ainakun irtotuntipaikkoja tulee, treenaamassa tota koulu ratsastusta ihan vaa: ).

Perjantaina menin sitten eepillä pitkästä aikaa ja meillä oli teemana jotkut estehyppelöt, en muista kun en edes katsonut. Poni toimi yllättävän hyvin noilla estehtävillä, mutta mä olin niin jäässä ettei ajatuksen kulku toiminut, joten ei paljoo ajatuksia tästä tunnista jäänytkään: D, sen sijaan muutama kuva:



tän päivän kouluvalkun halusin kirjottaa eri postaukseen kokonaan ettei tästä tuu liian pitkä..

4 kommenttia:

  1. näytti tuossa videolla, että hevosen pää hyppii koko ajan puolelta toiselle.. Joten kannattaa kiinnittää huomiota omiin käsiin, ettei koko ajan niillä vemppaa. Opettaja ei varmaan koko ajan siitä huomauta :) Joskus itse tuntui että ei edes tee mitään käsillä, mutta silti noin kävi, nykyään osaa ratsastaa hevosta aktiiviseksi, joten ei ole enää tuota ongelmaa..

    VastaaPoista
  2. Hevosparka kun ratsastajan käsi kokoajan vemputtaa. Ei se peräänanto ainakaan sitä kautta tule. Inhottaa kun lapset etsivät oikotietä onneen.

    VastaaPoista
  3. Tiedän, ja se oikeesti keikkui kokoajan puolelta toiselle, mutta en todellakaan sahaa hevosia jos sitä meinaatte, tiedän ettei mulla ole maailman tasaisin käsi, varsinkaan kun tuon hevosen harjotusravi ei ollut paras istua, niin käsi heilu vielä vähän normaalia enmmän _ylös_alas, ja siis en todellakaan hae peräänantoa kädellä "vemputtamalla" o.o? ja jos katsotte loppuun asti, niin en käyttänt ohjaa loppuraviella ollenkaan muutakun kulmissa, ja hevonen keikutteli siitä huolimatta päätä, että se ei ainakaan minkäänlaisesta kädellä vemputtamisesta tai sahaamisesta johtunut -.-

    VastaaPoista
  4. Ja tuosta oikotiestä onneen, en mä semmosia etsi, se on nimittäin vaan tyhmää ratsataa hevonen pelkällä kädellä "muotoon" kun se ei edes oikea muoto silloin ole. Ja jos niitä oikoteitä etsisin, tuskin olisin edes ottanut gramaaneja pois? niillähän just on hyvin helppo saada se niska nätisti pyöreeks...

    VastaaPoista