lauantai 21. tammikuuta 2012

Jonnan kouluvamennus

Sain sinne siis sen Rillan: ). Tultiin tallille vähän ehkä jopa myöhässä, kun kello oli jo 20 vaille, eikä poni tietenkään ollut valmiina, mutta onneksi sentään joku ihana ihminen oli ottanut sen edes sisälle <3. No mutta onneks Rilla on siisti eläin, ja pystyin tekee sellasen pikaharjaus ettei missää oo mitää ja karvat suoriks ja kaviotarkistus: D. Kerittiin kuitenkin hyvin, eikä oltu ees viimesiä valmiina.

Alkuverkassa poni tuntu kivalle, mut sit ku alettiin tekee tehtäviä niin ei tuntunukkaan enää niin hyvälle, vaan oli jotenki aika häilyvää se meijän tekeminen, et niiinkun välillä hyvää ja välillä ei niin hyvää. En tiiä.

 Kuitenkin tunnilla oli fiilis mistään ei tuu mitään, laukoissa poni kuumu tms... no kuitenkinn kun jälkeenpäin katoin kuvia, niin oli ehkä 5, 15-10 kuvasta sellasia missä poni ei kulkenut mitenkään päin, eli meillä meni kuitenkin pääosin ihan jees, vieläkun sais koko tunniksi sen hyvän fiiliksen. Mutta tälläkertaa kyllä treenaan ihan rauhassa kaiken kuntoon, ennenkö lähen kiirehtimään niitä koulukarkeloita. Kyllä se sieltä vielä ehkä joku päivä loksahtaa kohilleen, ei luovuteta!

mut superhieno poni pieniä innostumisia lukuunottamatta, kuskin asiat vielä kuntoon niin ihan hyvä tulis. ja huomatkaa järkky kantapääni o.o!



no näin suju vastalaukat tnä...





1 kommentti:

  1. http://corahsworld.blogspot.com/2012/02/73-uusi-ulkoasu-haaste.html haastoin sut:)

    VastaaPoista