perjantai 13. tammikuuta 2012

Hieno, hienompi, hienoin poni♥!

Jeei pääsin vihdoin tunnille !
Menin siis Rillalla puomeja, jotka tosin oli nostettu kavaleteiksi ettei huku sinne lumeen: D. Meillä oli melko pitkä itsenäinen alkuverkka, kun tuomas kuppas jossain ja mentiinkin vähän ajoissa sinne kentälle kaikki. Kävelin oikeestaan aika kauvan, mutta otin sitten jossain vaiheessa ohjan kätösiin ja rupesin vähän tunnustelee miten poni toimii. Se oli siinä käynnissä iha  hyvä, mutta alussa kun siirsin raviin niin katos vähän. Mutta sitten sain sen takasin pyöreemmäks ja pehmeemmäksi jollain enenmmän pohjetta miljoonapuolipidätettä tyylillä: D.
 Sitten se olikin hetkittäin tosi pehmee kädelle, ei varmaan tosin vielä siinä vaiheessa.
Huomasin myös harjoitusraviin siirtyessäni, että kipitettiin aika kovaa, joten meijän tahti hidastui aika reilusti, että pystyn istuu ja työskentelemään samaan aikaan.
Tein myös aika paljon ympyröitä ja sitten otin myöhemmin myös siirtymisiä ravi-käynti-käynti ravi tai ravi-seis-ravi. Mutta noissa pysähdyksissä se muoto aina katosi, ja jos yritin puolipidätteillä pyytää takaisin, poni tarjosi vain perutuksia, mutta no, onneksi ne oli vain pysähdykset. Ja haluisin kyllä joskus koulu tunnilla työstää ihan kunnolla noita meidän siirtymiä, kun rilla nyt ois sellanen kiva poni, jolla voisin lähtee niitä koulukarkeloita taas koittaa... Ja oonkin sillä nyt menossa ainakin yhteen kouluvalkkuun, ja toivottavasti toiseenkin: ). Saa nähdä mitä tulee nivel kuolaimen kanssa, rilla ei nimittäin oo aina kovin vetree, vaan toisinaan ollu melko jäykkis.
Kuitenkin tuli siin ravissa jtn rosi hyviä pätkiä, kerrankin oli sellanen tunne että poni_menee_hyvin! se oli tosi herkkä kädelle ja oikeestaan jalallekkin, ja kun teki vaan ite kaiken oikein niin poni teki kaiken perässä, hyvin! Yleensä myös laukkaan siirtyessä meillä useimmiten häviää siinäkin se muoto ja kuuliaisuus hetkeksi, mutta tälläkertaa se oli hyvin pieni hetki, ja sitten se olikin myös siinä laukassa suurimmaksi osaksi superhyvä! vielä kun muistin pitää ne pohkeet kiinni, niin poni toimi kun ajatus. Jee kerrankin musta tuntuu että onnistuin jossain kouluratsastuksessa! toivottavasti ei kadoteta näitä fiiliksiä pehmemmällä kuolaimella.
  Sitten lyhyesti vielä oikeestaan tunnin pääaiheesta eli puomeista/kavaleteista, kaikkissa tehtävissä muistin mukaani onnistuin askelmäärän osalta, mutta joitain pikku juttuja jäi silti aina välillä puuttumaan, Kuitenkin sain kontrolloitua tosi hyvin ponnistuspaikkoja ja askelmääriä, ja varmasti tuo alkutunnin herkemmäksi ratsastaminen edistikin myös tätä asiaa.


 No tästä on ainakin hyvä jatkaa: ). Tälläkertaa ei ole kuvia tai videoo, koska äiti ei suostunut kuvaamaan... en kyllä ihmettele, taaskaan keli ei suosinut, ja kentällä olikin melko paksu lumikerros, mutta pysty silti hyvin menee. Lisäsin kuitenkin jtn vanhempaa ja montakertaa ennenkin nähtyä mutta tuli sen verran tekstiä että jtn muutakin halusin lisäksi.

piiieni nalleekarhuu vaain ♥


4 kommenttia:

  1. Hyvä, Tiia! Kyllä ne koulutuuppingit onnistuu! ;D Jopa Rillalla! :]

    VastaaPoista
  2. haha :: D Rilla onkin ainoo tuomakselta kellä ne onnistuu ees jotenki...

    VastaaPoista
  3. Kyllä sulla onnistuu myös Iinalla noi tuuppingit c: Mut Rilla on kyllä super poni kun sen saa pehmeeks ja tosi mukavaks c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No iinalla joskus mutta tosi harvoin saan sitä menee hyvin, niin että jäis oikeesti itelleki hyvä fiilis, ja rilla on suber! mut välillä hirmu jäykkis varsinkin sillä nivelellä mutta me jatketaan reeniä: D

      Poista