lauantai 7. tammikuuta 2012

Ratareenejä

Ja pitkästä aikaa Iina: )! En mennyt sillä joulukuussa kertaakaan;o. Joten oli jotenkin taas alkuun vähän omituinen olo, mutta kyllä hyvin äkkiä tuli taas kotoisa olo: D.
Eilen ei tosiaan ollut tuntia ollenkaan loppiaisen takia, joten sen takia ei tullut mitään päivitystä.
Ja tänään oli sitten nuo rataharkat, kuten otsikosta ehkä osaa päätellä. Alkuverkassa iina oli aika säpäkkä siin ravissa, ja laukassa tuntu et se halus vaan mennä. ja annoinkin sen sit laukata aina välillä vähän reilumpaa laukkaa. Mut sit välillä testasin miten hyvin se oli kuulolla, ja tein muutamat raviväistöt, joissa se oli myöskin ihan hyvä: ).
Hypättiin sitten joitain radanpätkiä verkkana, ja sit sain ootella jonkun aikaa, kun ekaks meni kaikki ponit ja muut, mut sit mulle ja nellille nostettiin vielä viimesenä esteitä, otettiin sitten pari verkkahyppyy viel isommilla esteillä, ja hypättiin radat. Rataan oon iha tyytyväinen, tai siis Iina sillon aikasemmin ei ollu niin hyvä, vaan paikat tuli pohjaan jne jne. Mut sit siin radal sain sellasen hyvän tatsin ja sit paikat löyty kaikkiin hyvin, joskin vikalle hivenen kaukaa. Kuitenkin oli hyvä fiilis ja muuten, näin yli kuukauden tauvon jälkeen ton hevosen kanssa, ja sillä kun tunnetusti on talvella vähän oma maailmansa. nyt on sitten ainakin kuvia ja videoo : ).
ratavideo:
 ja kuvia: ).

pörhee poni <3!





no mitäsitte jos ollaan molemmat vähä muuleja: D?

3 kommenttia:

  1. Toi sun myötäys näkyy videolla :D kuten sanottu kädet lähti käsistä :) Mutta edelleen tasainen rata ja pidin tosta et Iina oli mukavasti sun kanssa menossa. Paikat näytti löytyvän tosi hyvin.

    VastaaPoista
  2. haha toi oli kyll niin osuva just toho: DDD kädet lähti käsistä:''D. mä annoin iinalle vähä lisävoimia leikkimällä supermiestä!

    VastaaPoista