lauantai 27. elokuuta 2011

37. Rilla ♥

Moi! en ookkaan taas viikkoon pystynyt jaksanyt yms. käydä kirjottelee, sori siitä. Tosiaan tää kone on ihan URPO. tällä ei pysty tekee enää MITÄÄN ilman että tilttaa, mut välil antaa kyll käyvä tyyliin tubes blogis tai ehkä max. 5 min fb. tänään sain sinne lisättyä jopa kuvia, joten jospa tännekkin.
  Mutta asiaan, ennenkö kyllästytte siihen että rageen tän koneen takia: D. Tää viikko tosiaan mennyt aika hyvin, ja menin siis 3 tuntia Rillalla, ti ja ke estevalmennukset(puomeja) + tänään Jonnan kouluvalmennuksen, josta kuulette vielä vähän lisää. Lisäksi menin Annilla eilen jatko 2 tunnilla jtn estejuttuja, en muista sitä teemaa.
  Moni teistäkään jotka tunnen, tuskin tietää mitään Rillasta, joten kerrompa siitäkin näin alkuun vähän. Rilla tuli siis viimeviikolla tuomakselle ja on nyt tuntiponina: ). Jos oikein muistan niin se oli jtn 15 v ja entinen kisaponi, sillä on menty 90 cm ratoja, rotua en tiedä sekä se on suhteellisen pieni poni, mutta ihan huibbis!
  Videita tulette varmasti näkemään siitä, kunhan saan vähän lisää matskua: ).

                                      Rilla ♥
 Menin sillä siis tänään Jonna Bordin kouluvalmennuksen, joka menikin suhteellisen hyvin. Poni oli tosi hyvä, mutta voisin ite opetella ratsastamaan enkä pelkästään roikkua sisäohjassa-.-. Tehtiin itsenäinen alkuverkka kaikissa askellajeissa molempiin suuntiin, sen jälkeen alettiin tekee avoja, jotka ei menny alkuun ihan niin hyvin, mutta sit oikeelle meni tosi hyvin. Tosin ponikin varmaan vähän jäykempi vasempaan. Sit tehtiin pari kertaa takaosan käännökset, ja eka se meni kans hyvin, mut sit taassiihen vasempaan kierrokseen rupes vaihtaa sitä etuosan käännökseksi, eli jättikin etujalat paikalleen, no jonna käski tehä vielä 2 kertaa uuedelleen ja kolmas kerta onnistui, eikse mee et kolmas kerta toden sanoo? Voi myös olla että itse ratsastan paremmin oikeeseen kierrokseen. Sit viel ravailtiin ja Jonna vähän neuvo siin sit istuntaa ja muutaki, sit ravailtiin sen jälkeen viel loppuravit, ja poni oli kokoajan loppuun päin vaan parempi.
ps. poni ei menny kokoajan tollasessa muodossa kun kuvis, mutta halusin edustavii kuvii, ja noi kaikki on kuvattu aika lopusta: ).
loppuverkkaa, ni annoin ponille vähän ohjaa.
                                 1. eka yritys. maistelin ponin korvia.                          

2.toka yritys :D ps. en ollu tollain suussa kii ku näyttää.

4 kommenttia:

  1. hei toi rilla-poni on mun kaverin entinen! :) kiva ponski :)

    VastaaPoista
  2. Kiva: D! tuomas sanokin että se on keskisuomesta. mut se on ollu kyll ihan huippu; )!

    VastaaPoista
  3. mun yks leirikaveri tuntee kanssa rillan kuullema myös sen kaverin entine ponsku :D

    VastaaPoista
  4. hei tiiätkö ton rillan oikeeta nimee?=) ite menin sillä eilen tunnilla! voi että se on kyllä aikamoinen tykki! samanlainen kun minun oma ponski:D tos on muute minu ponin blogi jos kiinnostaa lukee=) !

    http://lifeofaprincesspony.blogspot.com/

    VastaaPoista