keskiviikko 10. elokuuta 2011

32. jumppasarjoja ja huibbis poni♥

Dääm, tänään siit tulee 2 postausta, koska eilen en kerennyt kirjottamaan eilisestä kun tunti on 8-9 ja kone lagaili PAHASTI ; /. Tänään sillä on hyvä super hyvä päivä joten käyttäkäämme se hyväksi!
  Eilen siis tosiaan oli jumppasarjoja ja menin Iinalla: ). Valmennusryhmä kun ollaan, niin tietenkin tehtävät oli sen mukasia, eli alotettiin sellasella kasilla, kun oli 5 esteen sarja niin oisko ollu kolmas este jossa hypättiin sitä kasia, piti tulla vähän vinosti ettei osu muihin esteisiin ja kuitenkin niin suoraan et poni hyppää. Tää tehtävä meilt ei sujunu kovin kunnialla, kun en ite ollu ehkä ihan hereil? mut päästiin kuitenkin kokoajan esteen yli vaikka vastalaukkakin oli yhes vaihees... oma vika.
  Sit uran vieres oli  esteen sarja, ristikko pysty okseri, tultiin ristikko ns. väärästä suunnasta, tehtiin vastakaarto takaisin uralle ja uralta vielä okseri ihan oikeeseen suuntaan, jonka jälkeen vielä kerran suunnanvaihto, tääkin meni viel vähän nukkuen mut könyttiin jotenkin yli niist. Ja huom, iinahan oli kokoajan ollu tosi hyvä ja yritti parhaansa vaikka kuski nukkukin -.-.
  Sitten taisin minäkin herätä paremmin henkiin kun tultiin sitä kolmen esteen sarjaa normaalisti, ja okseria nostettiin kokoajan o.O. ensin se oli pienimmillään ehkä 80? sitten  se pomppas metriin, ja siitä vielä 110! ja tälläkertaa päästiin kaikki lähes tädellisesti, mitä nyt itelläni vähän kilpikonnaselkä -_-
  Oon kyll ylpee itestäni, et uskalsin ees hypätä ne: D! nimittäin oli viel tos kesälläkin vielä lievästi este kammo, ja sitä ennen oli myös lievästi okserikammo, enkä jaksa selittää niistä sen enempää, mutta nyt ei ollu mitään ongelmaa jee: )!
  Sen jälkeen tultiin 2 keertaa se 5 esteen sarja, josta viimestä nostettiin tokal kerral johki 80, ja neki suju aikalailla ongelmitta. Mut iina oli huibbis! näil fiiliksil on hyvä lähtee lauantaina kisoihin: )!
tässä vielä se 110 : ), ps. sori oon ihan ankka noil pienemmil esteil >:
jaja sori ihan pikselimössöö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti