torstai 4. elokuuta 2011

29. (:(

Ensiks kerron huonot uutiset, elii mun kone on ihan pimahtamaisillaan, ja sitä saa pakkosammutella vähän väliä kun sitä käyttää, täällä ei oo tällähetkellä mitään kuva tai videotiedostoja ja puolet koneen tilasta käyttämättä, virusturva ei löydä mitään viruksia, mutta kone silti vaan sekoilee! eikä todellakaan nyt oo mitään ylimääräsiä rahoja ostaa uutta kun pitäs ostaa kaikkee muutakin...: /
 Joten en tämän takia oo päässy bloggailee, ja en varmaan jatkossakaan kovin usein. Nyt kuitenkin kun tä toimii hetkittäisessä yhteistyössä niin kerronpa nyt sit lähipäivien tapahtumista ja vähän tulevasta; ).
  Elii, eilen ja toissapäivänä mulla oli estevalmennustunnit tuomaksella, joissa käyn nyt vakíona ja menin ti nuferilla ja eilen roopella estekoulua, samat hepat taitaakin suunnilleen jatkua täs viel seuraavat 2 viikkoo, kun oon lähös niillä kisoihin =). Roopella este tahkolle ehkä 80 jos hyvin menee, muuten pienempää... ja Nuferilla koulu maaningalle varmaan he c 2 2000 jos oikein muistan: D saatto se olla 1 2000 kans. tälläviikolla siis vielä perjantaina tunti ja sit lauantaina ois rataharkat roopella.
  Lauantaina sit lähen rataharkkojen jälkeen taas joutsaan ja käyn ratsastelee hilmalla: ).
Ps. sori oli tämmönen tylsä postaus mut ei voi mtn... kuvia tulossa sit joskuus kun saan uusia ja kone antaa laittaa ; /.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti