maanantai 8. elokuuta 2011

31. suunnitelmiin muutoksia





 Elii siis nyt oli pakko tehä postaus, muuten huomiseen tulee aivan liikaa asiaa. Ensin kerronkin teille ne suunnitelmien muutokset!
  Eli en menekkään kisoihin roopella kuten piti, eikä todellakaan oo mitään varmuutta et meenkö nuferilla koulukisoihin vai menenkö ollenkaan. Kuitenkin menenkin Iinalla estekisoihin 70 cm, koska en oo sillä ennen ollu kisois niin mielummin näin aluks se 70 cm ja ehkä ens kerral sit se 80: )?
  Sitten vielä siitä Hilmasta. Menin siis sillä esteitä siel samal sänkkäril ja alotin kävelemällä sitä peltoo vähän ympäriinsä niin että tuli käänneltyä kumpaankin suuntaan, ja kävelin suht paljon. Sitten ravissa vähän sama homma, rentoo ravia pitkin peltoo suht pitkällä ohjalla, ja sillon tällön ympyröitä ja voltteja, ja yritin olla ulko-ohjan tukea ja pohkeita unohtamatta!
  Ravailin sitten vielä vähän reilumpaa ravia molempiin suuntiin, ja sitten alkoikin laukkatyöskentely. Ensin laukkasin vain ympyrää esteitten ympäri reilummassa laukassa pari keirrosta, sitten kootummin ja tein voltit aina joka esteen ja yhden puomin ympärille, yrittäen tehdä mahdollisimman pienen ympyrän. Kääntäminen ja kokoaminen ei kuitenkaan ollut ihan helppoa kokoajan, kun oli vähän epätasanen pelto, joka välillä viettää alaspäin, iso hevonen, ja vähän varottava kiviä. Jonkun ajan junkauksen jälkeen sain kuitenkin ainakin omasta mielestäni suhteellisen pieniä voltteja. Tein siis tuota tehtäää molempiin suuntiin, ja välissä vähän reilumpaa laukkaa, sitten taas kootumpaa jne.
  Sitten aloin hyppäämään, ensin yhtä estettä voltilla molempiin suuntiin, hieman ylä- ja ala mäkeen suunnasta riippuen. Ja tottakai alamäki sitten tuottikin mulle aina vähän pidätysvaikeuksia. saatiin kuitenkin onnistumiset molempiin suuntiin ja sitten aloin tulemaan pientä rataa, johon kuului puomi, pysty ja suhteutettu linja.
  Puomille ei aina askeleet sopinut, mutta sillon ku sopi niin tulikin hieno vaihto siihen :), pysty yleensä ongelmitta, mutta pari kertaa liian reunaan, ja suhteutettu toiseen suuntaan ok, mutta alamäkeen tuli monta epäonnistumista, omista teknisistä ongelmista johtuen, no sain sit yhen suht hyvän, ja yhen täydellisen onnistumisen tarjan mukaan, vaikka ei itestä ihan niin hyältä tuntunukkaan, jos rehellisiä ollaan.
No sitten tulin vielä puomi pysty linjan ja suhteutetun toisen esteen ja sen jälkeen suunnanvaihto ja puomi uudestaan. Ideana oli, että katse esteen päällä seuraavalle esteelle, kun mä meinaan jäähä kattomaan aina hevosen laukkoja ja tietä jonka ratsastan. tääkin saatiin siis onnistumaan ja sit lopettelinkin hyppäämisen ja ravailin vielä hetken.
   Kävin sit viel uittaa hilmaa, kun siinä ihan vieressä on oma ranta ja se on semmonen hyvä hiekkapohja, siinä on vaan vähän kaisloja. No tyttöhän tykkäs ja sil olikin jtn vähän jänniä juttuja, ja ehkä se 2 kertaa uikin vähän, mut toi oli varmaan sen eka kerta kun sitä uitettiin selästä käsin, on sitä vedessä käytetty kuitneki: D. Sit tulossa viel video kooste näistä: )! mut tässä nyt ens hätiin vähän kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti