keskiviikko 10. elokuuta 2011

33. Erikc's X-files

Menin siis Eepillä, koska muidenkin pitää saada harjoitella kisoihin Iinalla. Ja siis tosiaan tänäänkin aiheena jumppasarjat. Tehtiin samatapasia tehtäviä kun eilenkin, mutta emme esimerksiksi sitä kasia. Eepi oli semmonen perus, mut sit kun ruvettiin hyppää niitä sarjoja, nii se jotenki innostu: D. Ja välillä sain ottaa vähän isompiakin pidätteitä, että aslkeleet sopis.
  Ensin tultiin parikertaa se 5 esteen sarja normaalisti, sitten esteet rupes nousee, ja vika olikin sitten jo ainakin 80 cm ja pelottava vihree laatikko alla! Ja Eepi siis tosiaan kyttäilee noita erikoisesteitä, ja aikasemmin ollu ihan huippu esteponi, mut sit siltä meni jotenkin kaikki into hyppäämiseen ja alko kieltelee kisoissa ja kotonakin eikä sil oo hypätty isoo kun se pistää jarrut pohjaan jo pienemmilläkin esteillä jos vaan mahollisuuden saa. Mutta määpä tosiaan otin sitten varman päälle, ehkä viimekerrsta jotain oppineena, kun tosiaan tuli se kielto ja lensin... Enkä antanu ponille mahollisuutta, vaan tiukasti pohkeet ympärillä raippa kaulalle ja... pieni ääniefekti. Niin mentiin hyvin yli, ja laukkakin vaihtu: D.
  Meidän osalta sen sarjan hyppääminen loppu siihen, ja mielummin niin kun epäonnistuneeseen suoritukseen, sit mentiin vielä 2 kertaa se 3 esteen sarja joka meni kans ihan hyvi ja tokalla kerralla sitäkin vähän nostettiin, mutta ei niin isoks: ). yhen kuvan otin videosta, mutta laittelen sen myöhemmin. Sit vielä huomasitte varmaan, että muokkasin vähän tota ulkoasuu, ja siitäkin ois ihan kiva saada kommentteja: )? Ja tosiaan se jää nyt tuollaiseksi ainakin joksikin aikaa, mutta sen bannerin ehkä jossain vaiheessa lisäilen, kuhan kerkiin tehä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti