maanantai 22. elokuuta 2011

36. viikko yhtä ähräystä ja epäonnistumisiä

Tosiaan kuten otsikosta voi päätellä, viime viikko ei ollut ihan ruusuilla tanssimista. Eikä kiinnostanu yhtään käyvä päivittämässä mitään. Koulua 4 tuntia + kisat nuferilla. Maanantai meni ihan päin puskia, tipuin ravista, vain koska poni lähti eri suuntaan kun minä koska naapurissa oli pelottava ruohonleikkuri, eikä mulla ollu jalustimia. ette voi ees uskoo miten paljo ketutti siinä vaiheessa, pitäs lähtee kisoihin ja minä tipun  jo pelkästä ravista... ei varmaan kovin moni teistä oo tippunu ihan vähiin aikoihin kouluteeneissä.
  tiistai meni sitäkin huonommin, vaikken tosin tippunutkaan enää sen jälkeen, mutta ponia ei kiinnostanu niinku yhtää. tuomas kävi selässä ni oli korvat luimussa ja jopa pukitti o.o.
  keskiviikkona oli jo vähän parempi ja perjantaina suht hyvä, ja laukassa toiseen suuntaan jo oli kaikki kunnossa, muttei silti vaan ravissa-
 no lauantai ei mennytkään taas sit niin hyvin, eka poni oli epäpuhas ja sit kun se alko olee hyvä niin kunradalle päästiin niin sit se jotenki muuttu hirmu jännittyneeks ja sen huomas myös koulutuomarit. Paperissa lukikin lopussa näin: Poni valitettavasti tänään jännittynyt, mutta pysyit itse hyvin rauhallisena. Rentoutta lisää niin pisteet paranee!
  prosentteja oli siis 54. ja huonoimmat prosentit mitä oon saanu... ja en tosiaan siis menny just tän takia sitä beetä, vaan eva meni sen. enempää en teille viitsi vaivautua siitä papersita edes katsomaan...
kuvia saatte myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti