lauantai 26. marraskuuta 2011

63. pikapäivittelyä

Joo elikkäs en olee viikkoon kirjotellu sorry! Viime viikon perjantaina menin kuitenkin annilla ilman satulaa, ja poni oli huibbis, mut avosäistöt laukassa ei ollu se meijän yhteinen kutsumus. Sitteeen tällä viikolla en päässytää tunnille muutakun ke. Ja sillon menin pitkästä aikaa iinalla, joka oli pikkuytöillä pukitellu: D. mut mulla se oli hyvä ja nääin, mut ekaks en vaan ite kyenny keskittymään ollenkaan. mut alko sekin sit sujuu, ja sit loppuraveil iina tuntu tosi rennolle ja näin, niin keventlin sit ilman jalustimii kun tuntu etten saa pohkeita kunnol ympäri.
 Ja sit eilen me tehtiin kaikkia temppuja ja maastakäsin juttuja Annin pienempien ponien Pertin ja Pepin kanssa. Pepille siis on opetettu käskystyä pystyyn nouseminen, niin koitettiin sitten sitä totutella vähän myös siihen että ois kuski selässä. Ja sit kummallakaan ei ollu ku riimut päässä ja narut toiselta puolelta kiinni. Pertin kanssa sitten minä tein kaikenlaista pientä: D esim, pistin sen kumartamaan, ja anni kokeili sen kanssa myös ratsastaja selässä ja se osas: DD siis ihan ratsastajan pyynnöstä. sit no seisoin tein kaikkii tasapainojuttui siin ite niinku, ja sit kokeilin hypätä sielt perseen takaa semmosen pukkihypyn selkään, ekaks tein ilman vauhtii, ettei pertti säikähä, höpöttelin sille yms ja sit vauhin kaa ja molemmat onnistu ihan hyvin: ). sit vielä ravailin sen kanssa taluttaen pysähyksii ja yritin peruuttaa mut ei onnistunu oikee:D ainii ja sit pertti osaa kans kuopia silleen etusella ku se kinuaa herkuuja:DDD. Eka pertti ei meinannu toimii taluttaessa mut sit sen päässä jotenki naksahti, niin sit alko toimii ja musta vähä  muutenki tuntu et pertti tykkäss varmaan iha mielenvirkistyksenäki tollasesta vähän erillaisesta ja ku ei ollu todellakaan sille mitenkään raskasta. 
 Sitten tänään käytiin annin kanssa tinnalla ja disalla maastossa. Ne siis on issikoita: D, ja tinna on jo muori: )). Kenttä oli siellä siis ihan jäässä ja liukas, joten meijän piti maastoilla. Molemmat ponit oli ihan innoissaan ja sit vaihettiin annin kanssa ku se ei jaksanu disaa, niin sit mullaki oli eka vähä hermoja raastavaa kun se oli hirmu stressaantunu jotenki ymss. mut sit kun laukkailtiin ja ravailtiin niin se alko rauhottuu kanssa. Sit nähtiin yhel pellol sellane yksinäine joutsen >: kävi sääliks ku se oli jääny tänne talveks, en kyllä tiiä miks, koska se ei näytäny ees loukkaantunelle tai mitää ;o? mut jatkettiin sitten viell niin yhes vaihees disa alko pukittelee hirveesti: D nauratti kyllä enimmäkseen se, mut yhes vaihees melkee lensin kaulal:DD. Sit me käytiin viel kävelee loppukäynnit ilman satulaa:-D ja joo sori tästä tuli hirmu pittkä tylsä teksti vailla jtn kivaa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti