keskiviikko 16. marraskuuta 2011

60. Vaihtelua

jonnan kouluvalmennus iinalla
Menin siis eilen tunnilla Carlalla:). Se siis on ns. yksityishevonen, mutta käy silloin tällöin tunneilla. Yllättynyt olin, koska 2 Carlan omistajista oli samalla tunnilla, ja yleensä jos joku omistajista on ollu, niin on menny sillä, mutta nyt itseasiassa toinen näistä sano mulle että meen Carlalla kun tulin talliin: D.
Meillä oli jo oikeestaan aika kiire, niin lähettiin vähän myöhäs kentälle, kun vähä kaikki tuntilaiset oli ollu myöhäs laittamas hevosii, ja sit mulle tuli viel martingaali ongelmii, kun ne oli iha sekasi!
  Mua siis oltiin jo vähän varoteltu että se voi olla aika reipas ja tuntuu siltä, että se on dynamiittipötkö. No onneks mulla oli jo vähän kokemusta isosta kisahepasta: D... muuten oisin saattanu olla vähään silleen wooow... Alkuverkat meni melkohyvin, mutta sit kun muut laukkas ohi tai yritin siirtää hetkeks käyntiin ni ei ollukkaa iha nii yksinkertasta: D. Alettiin sit tulee siin niit puomitehtävii, ekaks oli sellai hyvin yksinkertasesti, että 5 askelta puomiväliin, ja sit päädyssä ympyrä puomin yli. Ensin tuomas käski pidättämään, joten pidätin, ja sit huomasin et se vitonen jää jo vähän kauvas, niin lähettiin vähän kauvempaa sille tokalle puomille, mutta viisi tuli. ja voltti oli kanssa joo ihan jees. Sit tultiin uuestaan sama, niin sit sain hyvän vitosen siihen.
estevalmennus dastilla joskus viime talvena: D este jokuu 90cm
  Sit men tultiin samaa toisesta suunnasta, mutta siis ympyrä ensin ja sitten viis. Seki onnistu mut seuraavan kerran piti ottaa 6 laukkaa, niin eka ei mahuttu, vaan tuli viis, mut sit tultiin se viel uuestaan, ni sit tein jotain taikoja simsalabim ja saatiin hyvä 6: D. sitteen niinkun kokorataleikkaalle oli laitettu 3 puomia ja vikana pikkupysty, välit tähän oli 2 askelta, mutta me tultiin sitä aluks niin, että ravissa sisään, ekan puomin jälkeen käännettiin vasemmalle voltti ja tultiin uudestaan sen saman puomin yli, seuraavalla käännettiinkin oikealle voltti ja jatkettiin taas seuraavalle, siitä vasemmalle voltti, ja sit ravissa se pysty, mut sen jälkeen jatku laukassa. Tääkin onnistu ihan hyvin, eka katoin vaan silleen omg, miten mä ees saan tätä hevosta ravissa sisään, kun se laukkaa paikoiltaanki, ja miten saan käännettyy noin pikkaset voltit?!
menohaluja tammalla: D
 Mut hyvin se vaan sitten onnistu: D, paitsi kun tultiin toka kiekka, niin siin oli vähän turhan reipas tahti, mutta en saanu sitä hiljasemmaks:p. Sit tultiin se niinku ihan laukas, et tuli 2 ja 2 ja 2. Ekaks tuomas taas käski pidättää niin taas jäi pitkäks se 2:p ja tais tulla 2 ja puol, ku en tienny mitä teen, enkä ainakaan halunnu enää pidättää sitä siihen 3 ja 2 jäi liian kauvas, sit loput välit annoin vaan sen laukan rullata, mut vikaan otin vähän kii, niin saatiin jotenkin askeleet käymään, ja seuraavalla kerralla sit tulin sisään hitaasti mut annoin sen sit laukata tehtävässä vähän rennommin. Sit jatkettiin sielt viel sille toiselle pystylle ja tultiin se toinen pysty kerran viel jonain 70-80 cm en kattonu tarkemmin mut aika pienelle se näytti. Ja siis tosiaan kun me odotettiin vuoroomme, niin carla yleensä maltto seisoo, mut jos yritti kävellä, niin sit alko paikoiltaan laukkaaminen ja pomppinen ja ravaaminen ja yhesvaihees tuli jotkut ihmehypytkin :-D. Ei tullu kylmä ei !

Olin muuten syyslomalla joutsassa josta en tainnut muistaa teille ees mainita? tässä kuitenkin pari kuvaa: D, menin myös tarjan uudella ex ravuri suokkiruunalla kuvalla, mutta siitä ei oo mitään kuvii: /
<3

1 kommentti:

  1. Carla tuntuu olevan aika tykki :D ite oon nähny sen vaan karsinassa ja näyttää aika normaalilta heposelta :D mutta eipä se sitte ookkaa. Heh.

    VastaaPoista