torstai 29. syyskuuta 2011

48. Kouluilua

Menin siis sillon tiistaina Maaralla, en halunnu nuferia: DD. Ja Maara oli ihan kiva, Jonna siis oli pitämässä tuntia ja tehtiin suurimmaks osaks avoja, ja aiheenakin oli taivutukset. Mut siitä nyt ei sen enempää. Eilen menin sitten samalla teemalla Iinalla. Ekaks oli vähän silleen no hohhoijaa, ku poni visko päätää ja oli jotenki vähä vammanen: DD. No mut siit sitten alko paranee, ja meni silleen suurimmaks osaks koko tuntia ihan nätissä muodossa, mut ei kokoajan... Ekaks alkuverkan jälkeen tais olla ravi avo, ja loiva kiemura pitkillä sivuilla, jotka ei menny kovin hyvin:p. Sen jälkeen tultiin muistaakseni kolme kertaa raviväistöt niin, että lähettiin pitkän sivun alusta ja väistettiin siitä suunnilleen pituushalkasialle. Ekaks Iina ei meinannu oikein lähtee niihin väistoihin, vaan jätti takapäätä liikaa ulos, toisella kerralla se oli jo ihan hyvä, ja ei niin paljon vammaillu, sitten kolmannen kerran kun mentiin kulmaan kerkesin suoristaa ja tehä pienen puolipidätteen ni poni läks itestää väistämään ja teki viel hyvät väistöt: D olin vähä aluks silleen ai häh? mut sit aloin kyll taas ratsasaa: ''). Se ei vissiin halunnu enää keppiä:DD?
 Sit miel oli jtn laukkayöskentelyä ja yms. Iina oli siin välis ihan tosi hyvä, mut sit kun lähettiin loppuraveille ni sit se ei taas jotenki ollukkaa? vänkäsin siin hetken ja sit ku se alko kiskoo multa ohjii pois ni annoin sen sit ravata pitkil ohjil vähän aikaa, ja sit kääntelin istunnalla & pohkeilla viel ympyröit jne. Ja sit siirtelin käyntii. Jäi kyll ihan hyvä fiilis: )! Vois vaikka harkita kulukisoihin menoo joskus taas... ehkä:p

Sitt viel meen varmaan huomenna taas tunnille, en oo ihan varma pääsenkö taaskaan, en nimittäi  oo kai ollu 2 viikkoon siin perjantain tunnil. Ja sit tajusin täs aikasemmin, et voisin tehä 50 erikoispostauksen tai 20 lukijan erikoispostauksen taai sit mun synttäreitten kunniaks. Niin nyt näyttää siltä, että voinkin tehä näistä kaikista;) kun tä on neljäkasi, niin jos perjantaina jtn kirjottelisin niin sit ois jo neljäysi ja sitä seuraava yleensä 50 + huomasin että mulle oli ilmestyny viel 1 lukija lisää, eli nyt tasan 20: )! Ja sit viel tällänen erityismaininta, et tosi kiva kun on nyt tullu paljon enemmän kommentteja kun aikasemmin: )! ja kuvia tulee myös heti kun saan, en oo vieläkään saanu >:::

2 kommenttia:

  1. Jeejee erikoispostaus :DD Nyt muuten vaihdoin tonne mun blogiin tekstin että jos nyt ois parempi sunki lukee !!

    VastaaPoista
  2. Maara onkin kiva heppa, vaikken kauhean montaa kertaa olekaan mennyt. :)
    Yritän pistää kommenttia niin usein kun jaksan. :D

    VastaaPoista