lauantai 10. syyskuuta 2011

42. Rilla & Nufer

Tiistaina menin siis taas vaihteen vuoks Rillalla: D. Aiheena oli estekoulu..
  Verkka meni perus ravi ja laukkaköpöttelyt molempiin suuntiin jne, ja sit alettiin pomppimaan. Ensin tultiin 3 esteen sarja, joka oli pitkällä sivulla, ja meijän matka töksähti vikalle esteelle, ku tuli sen verran reunaan, ja kuski ei ollu ihan hereillä, mut on se kiva ku saa mennä ponilla joka herättlee: ). Ei siinä sit mitää, kyyissä pysyttii ja elossa oltii molemmat. Sit vaa uutta yritystä kehii ja tälläertaa päästiin yli kaikista. sit tässä tehtävässä oli vielä pääsyssä voltti puomin yli ja avo toisella pitkällä sivulla ja toisella kerralla oli sitten sulku.
  Sen jälkeen tultiin sit sellasta jännää sarjaa, siinä oli siis 4 estettä ns, suorakulmiona, et niillä päätyjen puolilla li kapeet pystyt ja pitkien sivujen puolel laatikko pystyt. (jos joku nyt tajus tosta selitysestä jtn niin voit olla ylpee itestäs: ).) sit sitä tultiin niin et eka ne kapeet pystyt mis oli 1 laukka väli käännyttiin vasemmalle, missä oli ne laatikko innarit ja sit siitä oikeelle ja taas ne kapeet ja niin edelleen. meijän matka tosin tökkäs taas alkuun heti ekalle kapeelle, mut elämä jatku ja tultiin uuestaan, no taas se kielti mut pakotin sen pohkeella yli ja sit matka jatku, tosin sille vikalle kapeelle tuli jokseenki liioteltu hyppy. siitä sitten käännyttiin laatikoille, vaiheltiin laukka ja sit vähän maiskutin et se hyppäis ne laatikot ongelmitta, niin sit se lähti vähän kiihtyy:''D, mut sain kuitenki sit piettyy et päästiin normaalisti ne innarit, sit vähän saman tyylisesti meni pari muuta kierrosta, mut parani loppua kohti. sit tehtiin vielä jtn koulu ähräystä ja hypättiin pari estettä.
  Sit menin tänään nuferilla sama teema oli, mutta eva tais unohtaa sen, koska se koulu ähräys jäi kokonaan pois: D. ( ei haitannu yhtää ) tehtiin aika lailla samallaisia tehtäviä, ja nufer oli ihan kiva, mut jotenki vaan nyt en päässy vieläkään sen yli et en tykkäis siitä enää? Siis älkää käsittäkö niinkää, et väittäisin ponia ihan paskaks, ei se oo. se on kiva poni, mut en vaan ymmärrä, et miks nyt en muka enä tykkää siitä. okei koulukisat ei menny ihan putkee, mut se ei ollu ponin vika. no jospa tästäki päästäs vielä yli.. mut tunnilla ja tunnin jälkeen vaan ärsytti ihan tosipaljon, vaikka mikä muukin, enkä ihmettelis vaikka ois noussu savua korvista: D.
  Sit tosiiaan viikonloppuna ois ne polluxit, enkä vieläkään tiiä kellä meen sinne, enkä kerinny nyt ees keskustella tuomaksen kanssa. Se ehotti Rillaa, mut en mä varmaankaan sillä 80 heti, ku en oo sillä ees hypänny ku ehkä jtn 70 ja en tiiä saisinko sitä 80 yli :p. No Tuomas sit sano, et joku noista kunnon hevosista, et hevi reve tai iina, ja veikkailen et se sit varmaan on iina, koska hevillä en osaa ratsastaa, oon hypänny sillä 2m kertaa ja viimeks kun menin rataa se oli ehkä 50 cm ja se pukitti mulla 4 kertaa, et tä meijän yhteistyö ei vissiinkää ollu kovin hyvä... Ja no revestäkään ei jääny hirmu hyvä maku siilin kisoista, mut voisin mä silläkin mennä. Mut sitä vaan oli toivonu tosi moni, et en usko että saisin sitä vaikka haluisin, kun sillä vissiin taas joutuu menee vähän säästellen: p.
  Sit nä kuvat aikasemmilta viikoilta, kun en oo saanu niitä aikaseks aikasemmin laitettua, ja nyt kun tul ninpaljon tekstiikin niin piti olla jtn muutakin: ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti