perjantai 23. syyskuuta 2011

45. onnistuneuita tippumisia... eiku?

Tää mun kone on nyt vielä pahempi ku aikasemmi o.o, en tiiää miten kestän. Mutta saan jokatapauksessa iskältä sen vanhan koneen synttärilahjaks, joka mun onneks toimii, niin ei aivot halkee ku kone ei toimi: D
Sit tälläkään viikolla ei tosiaan mitään muuta erikoista.

Viime viikonloppuna kävin Annilla ratsastelemassa, tässä linkki Annin blogiin --> annijajelle.blogspot.com/  Ja oli hauskaa paitsi tapoin polveni kun sähläsin kompastuin omiin jalkoihini ja kaaduin tallin betonilattialle. Sitten tostaa otsikosta sen verran ettää tosiaan tipuin sillon pepiltä, kun ite en keskittyny yhtään kun nauratti, ja sit peppi vähän kompastu niin minää olin heti lentämässä sieltä, mutta ihme kyllä (!) kentän kuvimpaan kohtaan, enkä sinne isoimpaan lätäkköön. ja tulin silleen pehmeesti pehmeelle maalle joten ei sattunu, nauratti vaan vieläkin. Ja sit tiisataina menin Rillalla, ja tultiin yhtä viuhkaa, niin sit kun Tuomas nosti sitä ja ei käyny iha askeleet, ku mulla ei toiminu pää siihen malliin et oisin osannu lyhentää tai pidentää laukkaa niin sitten tuuli kielto, ja sit lensin ensin silleen kemosti et toinen jalkkari jäi viel jalkaan ja yritin tarrata kaulasta kii, mut sit se toinen jalka lensi sieltä hevosen väärälle puolelle, ja laskeuduin tyylikkäästi jaloilleni, tosin vähän horjahdellen ja ravista: D. Sit meille tuli vielä toinenkin yhtä vauhikas kielto samalle esteelle, mutta tälläkertaa se oikeekin jalka pysy omalla puolellaan.

Keskiviikkona menin sit Muumilla pitkästä aikaa, ja olo oli kyllä ihan hirvee, kun poni ei toiminu yhtään, ja se pukitti mulla alkuverkassakin varmaan 3 kertaa, kun se ei liikkunu ja annoin sille raippaa, ja sit se ei siitäkään liikkunu ( ei ollu kannuksia ) ja pario kertaa potkasinki sitä silleen mukamas kunnol kylkii mut ei mitää! Mut sit se rupes vaan tyhtäkkii rulaa ku olin jo ihan kyllästyny siihen etten saa ponii liikkuu. Esteet meni muuten ihan hyvin, mutaakun aiheena oli istunta, niin se olikin sit sieltä huonoimmasta päästä -.-, MIKS aina joku on huonosti?

 Ja sit viel ihan btw, tälläkertaa mun toisesta saappaasta meni vetoketju,  mäkin näitä mh:n kestäviä vetoketjuja: )! siinä ei nimittäin ollu ees hiekkaa tai mitään välis ku lähti sillee yhtäkkii vaan toiselta puolelta irti se mill se niinku avataan ja suletaan, kesällä kävi sama juttu toiselle saappaalle. Eli siis oon harrastanu kumppari ratsastusta tän viikon, mutta saan sen saappaan huomiseks rataharjotuksiin takas. Ja sitt viel meen Iinalla sorsikseen 70/80 cm luokkaan seurakisoihin : ). Ja tästä tuli taas vaihteeks tämmönen yyber tylsä teksti sori!; / ja erikoistpostaus lähenee: D!

3 kommenttia:

  1. Kivalle kuullostaa toi sun sorsiksen juttu :D Pääsispä ittekki mukaan kisailemaan! Ja munki esteistunta on sieltä jostain mistä sen ei just pitäis olla (:

    VastaaPoista
  2. saa nähä tuleeko kovin kivaa :/... viime sähläyksiä muistellen. mut ei se mullakaan aina oo mut en kyll osannu yhtään mennä muumilla ._., en oikeesti tajuu, ku ei mullla oo ollu ikinä noin pahoja ongelmia sen kaa. lol en osaa ratsastaa ees tallin helpoimmalla hevosella:D

    VastaaPoista
  3. Ei se muumikaa oo mikään helppo välttämättä :D osaa se laistaa kaikenlaisesta työnteosta hehee :D

    VastaaPoista