tiistai 6. syyskuuta 2011

41. Asiaa lukijoille !

Ensin. Ajattelin, että voisin tehdä erikois & toive postauksen synttäreitteni kunniaksi, siis 1.10 : )! Tähän on vielä toki aikaa, mutta suunnittelimpa jo kuitenkin: D. ps. ois kiva jos useempi tälläkertaa vastais kun vaan 1, tiiän että ainakin pari muutakin lukee ; )!
       

                 Aiheita mm. nämä:

1. Varustepostaus heppakamoistani. video- tai kuvapostauksena : ), tosiaan tuota tavaraa on aika paljon, joten niistä voisi valita aiheenkin, ( ratsastusvaatteet tai muut heppakamat ) mutta mieluiten tekisin molemmista.

2. Lempparihevoset vuosien varrelta. Niitäkin tosiaan monia, ja tätä aihetta tuskin tarvitsee muuten paljon esitellä. Omasta mielestäni kuitenkin ehkä vähän tylsähkö aihe?

3. Tallipäiväni. Videopostauksena, tosin en tiiä kuinka saan muita kuvaamaan, et toteutuksesta ei välttämättä tuu niin hyvä.

4. Joku muu. Ehdotuksia: ))? (yksi vaihtoehto kysymys postaus, video- tai sit et kirjotan , mutta en usko että kysymyksiä tulis tarpeeks.)

Sitten vielä muutakin oli  : )
Kuten kaikki varmasti tiedättekin, koneeni on urpo -.-! Eli haluaisin tehdä Rillasta, Hilmasta ja Iinasta videoo, kaikista on materiaalia, etenkin Hilmasta monipuolista ja Iinastakin suht, monipuolista, mitä nyt tässä vuoden aikana kertynyt: ). Rillasta ei niin paljon, mutta este, koulu ja hoitomateriaalia siitäkin, ja ois kiva jos joku pystys/haluas tehä siitäkin, kun ite en pysty >:! Alottanu oon, mutta tää kone ei oikein oo yhteistyössä edelleenkään. Aattelin yrittää laittaa tubeenkin videoo, et jos joku haluis tehä niin tekisin raw videon, mutta jos teissä lukijoissanikin olisi innokkaita videon tekijöitä niin kyselkää ihmeessä: )!

PS. Voisitte kommentoida myös muuta huomautettavaa, kirjoitustyylistäni, blogin ulkoasusta yms, mitä tulee mieleen, ja ehdotella parannuksia : ). Ja myös ihan mihin vaan muuhun postaukseen, ihan milloin vaan muutenkin.

4 kommenttia:

  1. Hei tee VARUSTEPOSTAUS ! ;) Ja mä voisin tehdä vidii jos haluat, kun mulla ei oikein oo enää matskuja.. :< muttamutta, voisithan sä vaihtaa tätä vähän syksysemmäks? ::>

    VastaaPoista
  2. Tee varustepostaus tai lempparihevosetpostaus (:

    VastaaPoista
  3. Varustepostaus! Ja parannusehdotus ois toi fontti ku on aineski mun silmään vähän hankala lukea :)

    VastaaPoista
  4. kiitos teille kommenteista: ), vissiinkin teen siis ton varustepostauksen, ja luulen, että teen videopostauksen ku niin o helpompi ettei tarvi alkaa räpsii kaikesta kuvia: D. Ja Anni voit tehä, puhutaan fb vaikka lisää, joos joskus pääsen sinne yms.. ja ja tosiaan fonttia oon itekki miettiny jo pitempään vähän muuttavani, ja siitä joku jo aijemmin huomauttikin, syksysemmäks en haluu koska en tykkää syksystä ku tyulee niin pimeetä ja ää x(! kiitos kuitenkin siitäkin ehotuksesta: D, tosin sen yläbannerin jossain vaiheessa lupaan väsätä: )!

    VastaaPoista