perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kommenttikisan ratkaisu

Se on sitten jo maaliskuu!
ja jos joku ei tiennyt, niin kommenttikisa oli käynnissä helmikuun ajan : ).

Listaan teille nyt hieman urhoollisimpia kommentoijia, vaikka vain yksi voikin voittaa, niin annetaan silti hieman kunniaa muillekkin.
kommentteja yhteensä tuli 33 mukaan lukien anonyymit, eli tosi kivasti mun mielestä: ). mutta koska olen tiia, niin en tee ratkaisua yksinkertaisimmalla tavalla. En siis mieti nyt pelkästään kommenttien määrää, vaan enemmän niiden sisältöä.

nää ei oo sitten missään parhaus järjestyksessä vaan ihan sekasin!

-elina tottakai oli jälleen hyvin mukana, kommentteja tuli varmaan jokaiseen postaukseen ja reilusti eniten. Kommentit olivat myös positiivisia joka tietysti vaikuttaa myönteisesti: ).

-Säde ei kommentoinut ehkä montaa kommenttia, mutta silti ne jäi jotenkin mieleen. varsinkin kun säde jaksaa aina tsempata muita ja olla muutenkin tosi ilonen !

-ttiia kommentoi myöskin melko vähän, mutta pari positiivistä kommenttia jäi mieleen : ).

-Siltsu kommentoi melko paljon siihe nähen mitä yheltä käyttäjältä keskimäärin kommentteja tuli, ja myös näissä kommenteissa se positiivinen asenne.

-Wilma kommentoi kerran tai kaksi? mutta tuo yksikin kommentti / neuvo auttoi huomattavasti! : )

-Anonyymit ovat myös kommentoineet nykyään enemmän, mikä on tosi kiva! kiitos myös heille: ).


hmm, näistä on oikeesti aika vaikeeta valita! mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että koska elina voitti jo edellisen kommenttikilpailun (vaikka ansaisisi toisenkin voiton), valitsen jonkun muun kun voin muutenvaankin tehdä elinalle bannerin.

Voittajakaksi kuitenkin valitsen tälläkertaa Säteen, voit kysellä multa niitä palkintoja ja sit sun pitäs laittaa myös siihen ulkoasuun toiveet jne: )..

ja voittajahan saa siis bannerin ja taustan, mainostuspostauksen ja videomainoksen youtubeen, jos koneeni suostuu yhteistyöhön.


ps. lähden muuten taas ensi viikolla joutsaan, josta voitte sittemmin lukea Täältä! : )
ps. toivottavasti jatkatte samaan malliin kommentoimisen kanssa, on tosi piristävää lukee niitä; ).

2 kommenttia:

  1. Onnea Säteelle kommentti kisanvoitosta :)! Joutsan postauksia tuonne toiseen blogiin odotellessa :)!!! vaikkakin oon koko viikon riparilla ... :D

    VastaaPoista
  2. Hei hullun kivaa että teet mulle bannerin!! :) Sä kun oot siinä hieman taitavampi kun minä :D Ja mulla ei oo ulkoasun suhteen sit mitään erikoistoiveita, päätä ite :)

    VastaaPoista