keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Hyvän mielen treenejä, kimmon kisat & kadonnut inspiraatio


ärgh. mitä mä teen kun postailen nykyään hikiseen semmoset kerran viikkoon? miksi? mitä ihmettä on tapahtunu?
Jos joku näkee eksyneen inspiraation, niin palauta se välittömästi minulle!
mä en oikeesti ymmärrä missä vika >:.  
jokatapauksessa, lyhyenä viimeviikosta:
maanantaina, menin puomeja iinalla, tiistaina en pääsyt iltakoulun takia. Keskiviikkona menin nuferilla koska peppi meni iinalla, ja sit tulin päätökseen että lähdempä kahdella ponilla skabailemaan. Ja keskiviikkona siis hypättiin: ). Torstaina, menin tallille koska eva pyys taluttamaan, ja pääsinkin sitten myös talutuksilla ratsastamaan: )! Menin sillä tunnilla sitten nuferilla puomeja ja pari hyppyä siinä mäessä... : D. Perjantaina menin sitten iinalla vielä jotain hyppelöitä.
Sitten kisoistan tällä kertaa säälittävän lyhyesti. Mutta ensin tosiaan menin nuferilla koska se on poni. Verkassa kolisteltiin useempia puomeja alas, ja nufer vaihteli laukkoja kokoajan, se oli kuitenkin ihan ok. Rata oli itseasiassa tosi hyvä, 4vp tuli puomin kolistelusta 5 esteellä kun tultiin vähän pohjaan, mutta oon kyllä tyytyväinen: )! ei ehkä jäänyt vikoiks estekisoiks ponin kanssa: ), tutkin myös vähän kipaa ja yllätyin, koska ne oli nuferin ekat alue este kisat;o.  Iina taas oli verkassa tosi hyvä, mutta rata meni ihan päin seiniä, molemmat sähels eikö tienny mitä tehä. 8 vp yhestä tiputuksesta ja sitten toinen siitä että käänsin pois esteeltä ja tein voltin... jooo o, hävettää ku meni niin huonosti. 
Kukaan ei kuvannut ratoja kun äiti ei ollu mukana ja taru unohti! no onneks sain sentään kuvia nuferista, sieltä verkasta: ). 

 Kaikki kisakuvat c. aiino.kuvat.fi / aino huupponen

<3

hieno poni: )!

hehe, näytän kärsivälle pullasorsalle::::D
No sitten tämä viikko:
tiistaina menin iinalla ilman jalustimia, niin että revittiin siis ne jalustimet ihan irti satulasta hihnoineen. Tultiin sitä ennen vaan muutamia verkkahyppyjä jalustmien kanssa. Iina tuntu kyllä alkuun tosi kivalle, heti alkuvääntöjen jälkeen. Tultiin sitten muutama tehtävä ilman jalustimia, ja sitten jokainen meni yks kerrallaan 3 minuuttia kokoajan edeten laukassa ja hypäten, kentällä oli siis 3 estettä, tynnyiri pysty, rengaspysty ja 4 esteen innari. Innarit oli pienet ja ne 2 pystyä jotain 70 cm eli ei nekään isoja. Siinä piti sitten ite kokoajan hypätä vaan jotain silleen ku halus. Oli jotenkin tosi outo tehtävä: D, en tehny mitään kovin vaikeeta, kun pohja oli aika huono, ja iina oli aika vahva, tai se jotenkin haki paikkoja tosi kauvas, ja puski kokoajan eteen. Meinasin mä tippuakkin pari kertaa mutta pysyin selässä:DD.

keskiviikkona, eli tänään. menin nuferilla jumppasarjoja, aihe ois ollu muuten sama kun eilenkin mutta en ollut omalla tunnillani kun ei ollu kyytiä pois, eikä siinä sitten ollu ketään loppujen lopuks kun kukaan ei  oikein päässy. Hypättiin siis sitä samaa innaria vähän erillailla ja kerran tultiin taas ne muutama este sieltä alamäestäkin kentälle. Nufer oli tänäänkin aika kiva: ), alkuun vähän jotenkin sellanen rauhaton mut ihan kiva kuitenkin. Annoinkin sen mennä siinä alussa sitten rennommin pitemmällä ohjalla kun se oli jotenkin jännittyny.

alkuverkka

eka tultiin ravipuomeina, tosin nufer ei ymmärtäny sitä miks laukkapuomit pitäs mennä ravilla, ja laukattiin joka kerta ainakin puolet: D.

näin...


tultiin näitä käsi sivulla, pään päällä tms tehtäviä:D

näytän ihan hullulle tiedemiehelle... o.o

loppuverkka, videolaatu ja kiva niskakönö mulla

loppuverkkaa.

tuossa vielä video teille, että tajuatt mikä mäki::D, tänään meijän tehtävänä oli vielä tuosta kääntyä innareille, jota äiti ei kuvannu :p
Ainiin, ja melkein unohdin, mulla siis oli evan saappaat kisoissa lainassa, koska omissa toisesta aukeilee vetoketju, sillon kun mulla on nuo pfiffin ruskee ruudulliset housut niin ei oo onglmia, koska ne on sen verran ohuemapaa kangasta, mut sit kun on jotkut muut niin aukeilee pohkeen kohalta ja välillä kantapäästä -.-, pitää varmaan vaihtaa se vetoketju taas. kun se ei oo sellane alkuperänen vaan vähän erillainen. Tuunasin myös hieman taas noita varusteita, kuvia saatte ens kerralla: ).

huhhuh, tulipa taas romaani, mutta jospa joku jaksais lukea!: )

9 kommenttia:

  1. Pakko kysyy, kun tätä on lueskellu niin montako vakkarituntia sulla on vai kuinka, ku tuntuu että ratsasta lähes tulkoon joka päivä o_O
    Hieman täytyy myöntää olevani kateellinen sillä meikäläisellä ei kyllä rahat riitä mitenkään päin ku välillä kahteen tuntiin viikossa, mutta onneks niinkin (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 3 vakiotuntia + kisat ja valkut: DD. Mutta mullakaan ei vielä muutama vuosi taakseppäin riittänyt edes siihen yhteen tuntiin joka viikko. Ikinä en kyllä enempää vakiotuntia oo pyytäny kun sitä yhtä, mut eikai tässä valittamista jos äiti haluaa maksaa : D?

      Poista
  2. öö, mitä järkee on hypätä jtn tuommosta mäkee :0 outoo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on siinä paljonki järkee :)

      Poista
    2. Sitä kutsutaan myöskin hevosten treenaamiseksi: D. Jos kiinnostaa tarkemmin niin kysäseppä tuomakselta iteltään; )

      Poista
    3. huh, on kyllä tyhmiä tehtäviä tuolla opettajalla välillä.. Ite en kyl nää mitään järkee tuos.. Pellolla ku laukkais ois paljon tehokkaampaa ja järkevämpää..

      Poista
    4. no pellolla aukee hevosilta jalat tällä kelillä, joten itseasiassa ei. Ja mitä ihmeellistä tuossa ees on? sama kun laukkais jossain tiellä maastossa, tuohon on vaan laitettu nuo puomit.

      Poista
    5. Mun mielestä meidän koutsilla on paljon mukavemmat tehtävät, sillä ne on ERILAISIA! eikä semmosta samaa pohkeenväistö jumputusta kuin jollai muulla tallilla :) Ja nyt on sen verra kova hankikanto, että tuskin kukaa haluu rikkoo hevosensa jalkoja tuolla hangessa :) Meeppä itte kokeilee eka tonne hankee ja sitte vasta vie ratsus sinne jos haluut rikkoo jalat siltä ;o. ps. toi on tehokasta treenausta :)

      Poista
    6. nojaa, teillä onki sitten vähän erinlaiset hanget ku tääl sit..

      Poista