perjantai 2. maaliskuuta 2012

aika vaikuttaa

Nyt ois taas teidän aika vaikuttaa, nimittäin ulkoasuun, muutin jo tällein alkuun hieman, ja tuo banneri mikä tuossa on, niin saa olla siinä vain hyvin pienen hetken, se oli itseasiassa vain testaus, kun halusin kokeilla noita läpinäkyvyysjuttuja: D! mut hyi siitä tuli ruma, rajauksetkin päin pyllyä- mutta se saa nyt olla korvauksena hetken, kunnes saan kunnollisen valmiiksi.

Mutta nyt siis, saatte kommentoda fontteja, värejä ja oikeestaan muutakin jos tulee vaan mieleen! Tää on nyt alustavasti näin, ja kun saan sen bannerin, ja mahdollisesti taustankin (jos teen sitä itse) valmiiksi, niin katson vielä olenko tyytyväinen ja saatan muuttaa hieman joitain pieniä yksityiskohtia, mutta tässävaiheessa vilkaiskaa siis värimaailmaa ja tekstejä, ja kertokaa mielipiteenne ja etenkin mistä ette pidä, sekä mielellään mitä muutkosia niihin asioihin haluatte! Parantelen parhaani mukaan, mutta haluan kuitenkin sellaisen josta myös itse pidän. Tällähetkellä toi on mun silmään ehkä jotenki vähän outo/tylsä? varsinkin kun olin jo niin tottunut siihen siniseen, ja talveen: D!

Sitten vielä näin lyhyesti tän viikon tunneistakin, jotka teitä ehkä myöskin kiinostavat? ken tietää, barbie ei.

Tiistaina  menin hevillä, ja nyt mun on pakko myöntää että olinpa ehkä niin väsynyt, ettei mua edes ärsyttänyt yhtikäs mikään, muutakun takki, joka ei istunut::'D. Hevi oli muutenkin jotenkin tosi rentoo seuraa, niin humputeltiin sitten yhessä menemään, tai sitlä se ainakin tuntu, vaikka kyllä mä oikeesti keskityinkin niihin tehtäviin. Aiheena siis askeleen säätö.

Keskiviikkona menin sitten Revellä, aika samantaipaisia tehtäviä samalla aiheella. Oli aika kiva mennä revelläkin pitkästä aikaa: ). Tuntu kyllä etten osaa säädellä yhtään sen askelta, mutta nyt mun täytyy taas sanoa, että mulla oli iha jees fiilis tunnin jälkeen, eli ei tarvii kirjottaa listaa jes! ::D



jeei mun jalka ei vammaa!


Katotaan taas sit syysloman jälkeen jatkuuko parempaan päin vai mitä tapahtuu, nimittäin kuten edellisessä postauksessa jo mainitsinkin, niin lähden joutsaan ja isän luo = en pääse tunneille. ja tänne blogiin ei siis tule postauksia n. viikkoon.

3 kommenttia:

  1. Ai nytkö sä vasta oot menossa SYYSlomalle :D:D:D Varmaan tarkotit hiihtolomaa :'') khihih. Joo siis tää keltanen värimaailma ois kivaa vaihtelua c:! Ja sitte jos bannerissa ois sekalaisesti kesä ja talvikuvia nii se ois vähän sillee keväinen :)! En tiiä sitte susta mitä sä haluut siihe, mutta toivottavasti tästä ois apua ;)! ja tosta fontista sen verra että on hyvä ja selkee munki silmään :D::D ei ala rivit hyppii silmille o.o!

    VastaaPoista
  2. Fontti hyvä,ja tykkään tästäKIN ulkoasusta/bannerista todella todella paljon:)
    Uudessa ulkoasussa mielestäni voisi olla sellainen rauhallinen ja aika neutraali tausta ja bannerissa hyvä laatuisia ja kivoja kuvia (niinkuin sinulla aina kuvat on kivoja)(:
    kiva blogi!

    VastaaPoista
  3. Selkeämpi lukuinen kuin edellinen, kiitos. Värit mun mielestä keväisen raikkaat!

    VastaaPoista