sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kimmon kisat


c. aiino.kuvat.fi
Tänään tosiaan oli taas kimmon kisat, jo kolmannet tänä vuonna: D.
Voin suoraan sanoo, että meni huonosti. Kiellettiin ulos 7 esteellä, rata menikin ihan hyvin siihen 3 asti, sitten unohdin vähänniinkuin missä 4 on, ja tuli vähän omituinen tie, mutta päästin silti kolahduksella yli, jäin sitten miettimään että tippuikohan se ja tein liian huolimattoman tien 5 esteelle, enkä kerennyt kunnolla suoristamaan -->kielto, no sitten päästiin siitä vielä yli, 6 este ilman brobleemia ja sitten tuli se turmion aurinko portti-okseri, nuferhan päätti siis jo 3 askelta ennen estettä ettei aijo tuosta mennä, ja niinhän siinä kävi ettei myöskään mennyt. Siinä vaiheessa meidät hylättiin, mutta yritin vielä hypätä tämän superpelottavan esteen, ja nufer mutkitteli taas, mutta sain sen pidettyä tarpeeksi pohkeen ja ohjan välissä niin että päästiin esteen keskelle ja paikkakin olis ollut, mutta este oli liian hurja edelleen ponille jonka saurauksena melkein tipuin. No eikai siinä sitten. Ja niin mehän siis hypättiin tuota kyseistä estettä verkkaesteenä ilman tuota turmion porttia..
ps. tossa videolla näyttää tosi vammaselle ku annan raippaa tossa vitosella: DDD, kun sen jälkeen heti tyrkkäsin itteeni pystyyn ottamalla tosta sen kaulasta tukea.

mutta se mitä mä ihmettelen, on että mua ei ärsyttänyt ollenkaan vaikka menikin huonosti. Ei edes hävettänyt. En tiiä, mutta nufer tuntu siinä alku radalla kuitenkin tosi hyvälle: ).

verkkakuvia c. äiti

8 kommenttia:

  1. Tuo alku ratahan meni tosi hyvin, mut aina ei sit mee ihan putkee kaikki, mut ens kerralla menee sit toivottavasti koko rata hvyin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos: )! joo ei mee ei, ainakaan mulla... mut pitää pyytää tuomakselta mörköeste reeniä, nii tollaset harmittomat aurinko portit ei kaada ponin elämää: D.

      Poista
  2. Toi alkurata oli ihan tosi hyvä! Tais ekan kiellon jälkeen vaan jäädä semmonen kieltovaihe päälle, mut tosi hyvin menit! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos: )! ja en mä siitä niinkään tiedä, nimittäin jo heti kun tultiin maneesiin verkkaamaan, niin poni mulkoili ja kiemurteli melko uhkaavasti tuon okserin läheisyydessä, ennenkun se portti siitä otettiin sitten pois. Ja toi poni on vähän tollainen kyttäiliä: D, ja muutenkin aina vähän erillainen kisoissa. Mut jos sit ens kerralla paremmi: )

      Poista
  3. Ens kerralla sit Tiia paremmi ;) mutta tosi tasane rata muuten :). Eikä poni laukkaa hurjapäänä kuten yleensä xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivotaan niin, eikä se tee yleensä niin jos kuski päättää mitä vauhtia mennään; ). mutta kiitos: )!

      Poista
  4. Harmittaa sun puolesta kun ei menny ihan putkeen :/ Mutta kokemusta toi nuokin kisat sulle ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis ku mua ei ee harmita yhtään: D! joten ihan turhaan; )

      Poista