lauantai 14. huhtikuuta 2012

Ei otsikkoa

en ole tänään kovin luova? eikai otsikon keksiminen ennenkään ole kovin suurta vaikeutta tuottanut? no tänään tuottaa-
Bloggaus inspikseni on siitä huolimatta astunut jo ainakin puoliksi takaisin päähäni. Odotan kuitenkin edelleen, että se tulisi kokonaan takaisin!

En halua kuitenkaan sotkea teidän ajatuksianne, vaikka omani ovatkin välillä vähän sekavat : D. Joten aiheeseen, meillä on siis tällä viikolla koulu kanki köpöstelyitä, ja eilen menin nuferilla.
Koska olen päässyt jo pahimmista angstauksistani yli ja en jaksa ajatella kunnolla tehtäviä yms, ajattelin listata teille hyviä ja huonoja puolia ratsastuksessani ja tunnissa. sen verran kuitenkin voin sanoa, ettei mennyt ainakaan erityisen hyvin, mutta tälläkertaa se ei vaan ottanut niin pahasti sielunpäältä kuin aina joskus.

hyviä asioita:
-vaikka nufer on aika jäykkä ja juoksisi mielellään apujen läpi, pysyin melko rauhallisena
-siitäkin huolimatta, että poni kiskoo aina koko oikean käden sormineen irti, toisinsanoen se on hieman no, vino? oikealle tai ainakin painaa sille ohjalle aina. yritin pitää kuitenkin melko pehmeän käden ja myötäsin välillä myös oikealta enkä jäänyt vetämään kummastakaan ohjasta. (minulle käy näin usein jos hevonen painaa vain toiselle ohjalle, eli jään vain vetämään vastaan)


huonoja asioita:
-en saanut ponia kunnolla rennoksi, se kipitti mielummin pää avaruudessa.
- itse tehtävät joita teimme, eivät menneet erityisen hyvin.
^^esimerkkinä: pääaiheena oli siirtymiset askellajien sisällä, ne ei onnistuneet lähes ollenkaan.

 ääh, tuota kirjoitin siis kai keskiviikkona tai torstaina? melkein valmis postaus, mutta jostain syystä jätin kesken.

 No jokatapauksessa olen nyt 3 viikkoa mennyt putkeen melkeinpä pelkästään nuferilla, joka viikko 3 tuntia tällä viikolla vielä periaatteessa neljäskin kun on ne kisat huomenna :p. Alkaa melkein jo tuntua omalta tuo poni, kun ei muilla muista edes menneensä.

Kuten tuosta voittekin varmasti päätellä, menin siis tän viikon kaikki tunnit nuferilla, kuvia on tiistailta ja perjantailta mutta niitä tiistain kuvia mulla ei ole ainakaan vielä, enkä tiedä kehtaisinko julkaistakakan: D, hyvä että viitsin näitä perjantainkaan.. Kouluratsastus kun ei vaan oo se mun laji. Eilen en tosiaan laittanut edes kankia, taikka pelkkää niveltä suuhun vaan tyydyin menemään olympialla. Mullahan ei oo muuta kun este juttuja ton ponin kanssa tähtäimessä.. köh köh.

Olen muuten huomannut että kun postailen nykyisin harvemmin, niin postauksista tulee aina pitempiä kun asiaa on enemmän, mutta onko se teidän mielestänne huono vai hyvä asia? Minusta itsestäni tuntuu ainakin välillä että jos joku muu on kirjoittanut tosi pitkään postauksen, niin en vaan jaksa lukea. yritän toki edelleen etsiä inspiraatiotani, mutta kun se tuntuu olevan jossain aivan muualla kuin pitäisi. Olisihan se minulle helpompaa jos jaksaisin postailla entiseen tyyliin, mutta kai tähänkin on totuttuva kun tätä kerran näin pitkään kestää?



lol o.o


vastalaukkaa

Eilen käytiin muuten ostamassa mulle uudet kisahousut, saappaiden takia, samalla ostin 4 ohuemmat ratsastyussukat saappaiden takia... en nimittäin halua että ne pamahtaa kisoissa auki -.-. Nyt kun kerrankin jaksan kirjoittaa, niin esittelen ne teille vielä erikseen varustepostauksessa jota aloitan kohta ;))

kaikki kuvat on muuten perjantailta cee äiti: D


4 kommenttia:

  1. Mä ainakin jaksan lukee näit pitempiiki, niit on just kiva lukee! :D Vois tulla pitkii ja useesti, jos nyt saat sen sun inspiraation kokonaan takas:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no voin mä yrittää kirjoittaa pitempääkin, jos kerran sitä mieltä olette: D.

      Poista
  2. Laita vaan postauksii tulemaan aina, kun tulee jotain mistä kirjottaa. Oli ne jutut sitten pitkiä tai lyhyitä ;D Näitä on kiva lukee ja mun mielestä bloggari saa joskus ottaa vähän "lomaa", että niille inspiraatioille ois aikaa syntyä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin no kai sen huomaa siitä tekstistäkin sitten kun ei kiinnosta kirjottaa, mutta koitetaan: ).

      Poista