lauantai 15. lokakuuta 2011

52. Hidas, vähän laiska ja kiireinen bloggaaja koittaa päivittää: DD

ilme <3333!


Tosiaan viime viikko täs menny vauhil koulus 2 koetta tai ollu täs viime viikon pe ja viime to ja lisää tulee kokoajan yms, niin en oo kerinny kauheesti miettiä minkään sortin blogeja!
mut viime viikon menin siis ti & pe iinalla, ja keskiviikkona eepillä, molemmat oli kyll ihan huippuja tälläviikol, tai sit ite ratsastin poikeuksellisen hyvin: D. niistä ei sen enempää mutta aiheena oli kisoihin valmistelu.
 Sitteen tänään oli myös ne kauvan odotetut syyskisat! jotka meni hyvin tokavikaan esteeseen asti, joka oli linjan toka. Iina siis oli pepillä aikasemmalla radalla just kieltäny sille sen linjan ekalle esteelle, me päästiin siitä hyvin yli mutta seuraava olikin sitte pelottava italia este jossa oli portit alla. tunsin jo siel suht kaukaa et iina alkaa punkee oikeelle yrittää mennä ohi esteestä sieltä, mut yritin siin viel pohkeella ja ohjalla saaha keskelle, mutt eiii, oikeesti ois käyny askeleet ihan just ja kaikki! mut videoltaki hidastettuna näkee et se päättää selkeesti askelta enne et ei mene, ku asettelee oikei kaikki jalat suoriks. tarrasin siin sitte vaan kaulasta kii mut lensin kuitenkin oikeelle, ku iina sit käänty vähä vasemmalle... ja siis tipuin jaloilleen: D, tässä viel ratavideo ja kuvia: )! ps. ens viikol kankituntii o.o! ja huomatkaa nois kuvis toi potta: D! en tiiä saanks siis pitää ees tota kun ne lähetti väärän potan, ku tilattiin professionali ni tuliki classikki, mut katotaan miten täss käyy:p ja teijän pitäs suuttua mulle ku ei oo vielkää erikoispostausta ku mulla on jtn ongelmia !

vaikka tästä näkee niin luulen kuitenki et näkyy parempana tubessa, ja kannattaa kattoo hd:na!
c miia keinänen
c miia keinänen
   
c miia keinänen



c miia keinänen
c sonja herranen

c sonja herranen

5 kommenttia:

  1. nauran edelleenki noille jotka ei tajua ku sä rymyät tuolla :DD:D:D::D:D:D:D

    VastaaPoista
  2. Hyvin Sonja on saanu kuvan tosta sun tippumisesta :DD hehe. Teehhän se erikoispostaus vaikka 60.? jos et aikasemmi kerkeä :D

    VastaaPoista
  3. sonja: no niimpä: DD elina: siis oon jo kuvannu ja näin mutt mulla vaan jtn ongelmii ku en voi ikinä lisätä-.-

    VastaaPoista
  4. Käys kattoo blogi, tunnustus sulle! ;;)

    VastaaPoista
  5. Toi sun tippuminen oli kyl hieno, harmittaa kun en saanu videolle :(

    VastaaPoista