sunnuntai 9. lokakuuta 2011

51. päivittelyä ja estevalkku

Perjaantaina siis menin iianlla aikalailla samoja juttuja kun ti, mutta tälläkertaa uskalsin hypätä isomman ilman satulaa: D, ja tuomas sano et ois ollu 90, vaikka mun silmään näytti ja tuntu kyllä pienemmälle:p. Sit lauantaina oli Antin estevalmennus, joka meni suhtellisen hyvin, eka tultiin ravissa ristikkoo joka oli lopussa suhteellisen iso ristikoks:D, ja siihen lähin liikaa tuuppimaan iinaa, jotenki jäi päälle se et se liikkuis, ni sit kiirehittiin iinan kanssa molemmat siihen esteelle. mutta saatiin sit iha onnistuneitaki hyppyjä. Sit tultiin kahta pystyä silleen et kummallakin vaihtu laukka, mutta se ei ollu pääasia, vaan enemmänkin tiet ja ponnistuspaikat. no sekin meni ihan jees joo.. sit tultiin samaa toisin päin ja kohta lisättiins siihen myös okseri, joka nous joka kerralla, ja vikal kerral oli joku 95-100 vähä jänskätti taas ku en oo pitkää aikaa hypelly nii isoja: DD. sitten sen jälkeen mentiin taas toisinpäin et ne kaks pystyy ja sit siihen vielä toinen pysty. eli siihen tuli sellanen linja (äskön siis oli kaareva linja okserille) taijettiin tulla se kerran sit muut meni sit mulle ja lauralle nostettiin vielä vähän lisää sitä linjan tokaa estettä, ja sit tokan kerran kun tultiin se, se oli jtn n 105-110 en tiiä kun ei mitattu mut iso se mulle ainaki oli:DD, sit se tosiiaan vähän kusaskin kun tultiin liian pohjaan sille linjan ekalle, ja sit ei tullu hyvä neljä, ja lähettiin ihan liian kaukaa, antti sano et käännä pois mutta en kuullu :DD! sit ylöstulo olii ihan jees mut alastulossa en ollu yhtään mukana ja lensin hiennosti kaulalle valuin hetkeks toiselle kylelle mut nousin sen laukan tahin avulla takasi : DD. sit sen sen jälkeen tultiin vähän pienempänä se este et jäis hyvä mieli molemmille.
  sit tänään olin käymässä vuorelassa ku oli tylsää ja menin inkulla, mut siitä ei sitten sen enempää.

 JA nyt niitä kauvan kaivattuja kuvia; )).++ LUPAAN että teens en erikoispostauksen huomenna, oon vaan vähän hidas. ja sit teen ehkä jonkun estevalkku videon.





1 kommentti:

  1. Katoin sun video postauksen ja olit aika ninja ku pääsit takasin selkään tosta yhestä jutusta :D Kuullostaa kivalle toi mitä teitte (: Hyvä että oot päässy treenaaman Iinuskalla kisoihin noin paljon !!

    VastaaPoista