torstai 24. toukokuuta 2012

poneilua

ei taas oikein ajatus kulje, niin tosi vaikee kirjottaa mitään viisaasti, joten tyrkkään teille ensimmäisenä videon.


Tän viikon aiheena on noissa estevalmennuksissa ollut jumppasarjat ja tiistaina menin roopella pitkästä aikaa ( omasta toivomuksesta: DD). Joka oli oikeestaan aika kiva : )!

ja oon yllättyny miten isoja me ollaan menty jumppasarja tunneiks tällä viikolla;o. taino eihä nuo ku jotain 80-85 cm tai jotain sinneppäin oo ollu, mut normisti tollasilla jumppasarja tunneilla ei mennä ku ehkä vasta tunnin lopussa jollain sarjalla viimenen este isompana. mutta nyt ollaan menty yksittäisenäkin. Hyvähän se tosin vaan on niin tulee vähän lähestymisharjotusta radoille.

Tultiin siis aluks molemmilla tunneilla jumppasarjoja ja ravilähestymisiä tolle pystylle, noista ei vaan videolla ole mitään, ja sit muuten aikalailla samoja myös roopella mitä videossa on.

Noniin, sitten voinkin siirtyä videon selostukseen!
Tuossa alussa siis aikaisemmin lupaamia puomivideoita viime viikolta, ratavideokin tulee älkää huoliko!
kaikissa videoissa tehtävät taisi onnistua niinkin hyvin että joka väliin tuli ne askelmäärät mitkä piti ja laukat vaihtui eikä tullut yhtäkään askelvirhettä. Jee hyvä me; )! Ja tuossa onkin melkein kaikki puomivideot mitä äiti otti. Tuosta sen verran kun tullaan ympyrällä neljällä laukalla, että tuomas laukkuutti oikeesti siinä niin kauvan että meni pää sekasin kumpaankin suuntaan, mutta tuossa videolla näkyy vain ekat keirrokset molemmista suunnista, ettei biisi lopu pahasti kesken.
ja ne molemmat puomi tunnit meni tolla viikolla tosi hyvin: ).

Sitten noista estevidoista varmaan näätte aikalailla kaikki tehtävät melko hyvin ilman minkään laista selostusta.
Ja joo, tippuminen oli periaatteessa oma moka. En nähnyt paikkaa ja sit se ei myöskään kelvannut rillalle, niin se päättikin tehdä melko vauhdikkaan laukkapiruetin hyppäämisen siasta: D! Refleksit vissiin toimi melko hyvin ihan itsestään, koska päässä raksutti ainakin ihan tyhjää, enkä ees tajunnut muutakun että nyt tipuin, ja sit taas huomasinkin seisovani ponin vieressä. Mussa taitaa siis asua hämähäkki mies, seiteissäni roikun viimeseen asti ;;).

Hyppäsin siitä sit samantien selkään keräsin ohjat ja uutta yritystä: D, loput hypyt sujukin sitten tosi hyvin: ).

Ja vaikken mäkään aina pysy kyydissä niin jäi kyllä hyvä fiilis tuosta tunnista: ). Ja jos joku ihmettelee, kun tuolla ponilla on nykyään tottunut näkemään olympiat aina suussa, niin mä en tykkää kyseisestä kuolaimesta tällä ponilla yhtään! En näe edes mitään syitä käyttää sitä, kun poni toimii mainiosti tollakin ja antaa hyvin kiinni vaikka vähän reipas muuten onkin. Ja erään pohjanoteeraus tunnin jälkeen sillä kuolaimella päätin etten ikinä enää hyppää tuolla kuolaimella, niin tyhmä kuin olenkin niin en aijo sitä ainakaan enää koti treeneissä myöskään tehdä!
poni tosi ilosena: D.

pullerot pomppaili!
vähän huono kuva, mut pittää olla jotain todisteita siitä, miten iso este hypättiin pihattopullan kanssa: D!
oli sillä oikeesti korvat hörössäki; ))




loput videosta napattuja kuvia




siellä se lentää.

7 kommenttia:

  1. Haha hauska toi tippuminen ku et päästäny ohjista irti:DD Näytti kyllä menevän hyvin noi tehtävät! Ja hyvä että sullekki jäi nyt hyvä fiilis(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon jo niin rutinoitunut tohon tippumiseen : D... useimmiten tipun nykyään jaloilleen. Ja hevosen perässä ei ole erityisen mukava juosta kentällä, joten tuo ohjiin kiinnijääminenkin on ihan hyvä taito, vaikken itse sitä koskaan mietikkään. kädet, jalat tekee aina omat päätökset noissa tilanteissa ja päässä raksuttaa tyhjää: DD.
      ja kiitos: ).

      Poista
  2. Ihana postaus ku oli videoki ja kuvia paljon! Hyvin menit(:

    VastaaPoista
  3. Harvinaisen tyylikäs lento kyllä! :D
    Ite ei aina kans synkkaa ton olympian kanssa. Vaikka saan yleensä hevosen silläkin toimimaan, välillä tuntuu, että se on aivan liian hidas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ... jos tipun, teen sen edes tyylillä; )!

      joillakin hepoilla se toimii, mutta rilla + olympia + mun kädet = ei toimi
      ja tosiaan välillä tuntuu muillakin että se on tosi hidas!
      tykkään mennä nivelellä muutenkin enemmän, ei oo poni varpaillaan jos ottaa enemmän kiinni...

      Poista
  4. mäki tykkäsin ku oli niin paljon kuvia :) ja tuo vika kuva on tyylikäs :D

    VastaaPoista