perjantai 29. heinäkuuta 2011

27. Hilma ♥

Olin siis eilen ja tänään ratsastamassa kaverin 5 vuotiaalla tammalla Hilmalla: ). Hevonen oli tosi kiva, asiallinen ja rauhallinen, varsinkin noin nuoreks. Menin siis omalla koulusatulalla, koska se oli sen karvan kaa ihan sopiva. Sitten noista kuvista saatattekin ihmetellä, miks hevonen on noin laiha, mutta tullu vasta 2 kuukautta sitten suomeen, eikä oo kauvaa ollu nykysellä omistajalla, ja hyvällä ruokahalulla syö, joten eiköhän se siitä: ).
  Eilen ratsastelin siinä sen suht pienessä ja vähän epätasasessa tarhassa ja tutustuttiin vähän toisiimme, ja kuten jo sanoin tamma oli tosi kiva. Tein kaikenlaista ja ratsastin aika kauvan, muita ongelmia ei tainnut ollakkaan, kun että väistöt tuli aika nihkeesti, ja niitä ois syytä vähän treenailla, ja välillä oli vähän jtn kulmaan meno ongelmaa tai halkasijalla vähän mutkia, peruutukset vähän vinoon välillä ja ei aina malttanu oikein seisoo paikallaan, mutta yleensä aika hyvin: ), ja kaikki nuo yllä luetellutkin siis saatiin onnistumaan edes kerran; ).
  Hyppäsin sit viel semmosta pikkuestettä, ja pari ekaa kertaa ei meinannu kääntyä kun tilaa oli niin vähän eikä itellä ehkä ihan ajatus tarpeeks mukana. Tuli suurinosa hyviä hyppyjä, mut pari vähän liian lähelle, ja välil menin sillä siin semmosta kasia ja tamma vaihto tosi hienosti laukat: )!
  Sit tänään lämmittelin hetken siinä tarhassa ja sen jälkeen lähettiin käymään vähän maastoilemassa. Yhellä pellolla sit ratsastelin siel, ja sit sai kunnolla tehtyä mitä halus, eli pidennyksiä harjoteltiin ja sit niitä halkasijoita et tulee suoraan tms, ja sit sai laukattuakin vähän isommin, kun siel tarhas eilen mentiin ja itseasiassa harjoteltiinkin lyhyemmässä laukas, mut tääl pellol sit annoin sen venyttää askeliaan niin paljon kun sitä huvitti, ja sit se menikin tosi rentoo ja pitkää laukkaa, mutta me ei menty kuitenkaan kovaa.
                                                            
 
                                                               Hilma on hieno ♥ : )!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti