keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

26. Still alive

Kuten otsikko kertoo... En ole taas vähään aikaan käyny kirjottelee mitään >:. Pitäskai yrittää teijän lukijoitteni takia; ).
  Viime viikolla kuitenkin oli se tuomaksen estevalmennus kurssi, joka oli ihan huippu! ma-pe 2h ratsastusta ja muuta mukavaa. sit tähän vähän nyt listailen siitä..



Maanantai:
Eka tunti menin revellä ja mentiin vaikka erilaisia puomitehtäviä, joita mun todellakin pitäs tehä useemminkin... päivällä sit hypytettiin nuoria hevosia, ja sen jälkeen menin vielä eepillä. Poni oli ihan huibbis ja mentiin estekoulua, mut kuitenkin hypättiin aika paljon, esim innareita ja sellasta jännää tehtävää et kokoajan oli laukanvaihtoja.







Tiistai:
Ekan tunnin menin Maaralla, ja aiheena oli muistaakseni jumppasarjat. Mentiin sellasta kolmen esteen ja yhen laukkavälin sarjaa jossa vika oli sitten vähän isompi okseri. Hevoset meni sen jtn 100 cm ja sitten näillä pienemmillä se oli 90 tai 95 cm: ). päivällä meil oli videoitten analysointia kateltiin telkkarista niitä paivätunnin juttuja yms. sit sen jälkeen menin iinalla suhteuteutettuja välejä jos oikein muistan.

Keskiviikko:
Aamulla menin nuferilla estekoulua, ja se oli aika puomipainotteista.  Sen jälkeen meillä oli teoriaa kilparatsastajan ruokavaliosta, ja tokan tunnin menin sit hevillä rataa. Ja sekin meni ihan hyvin, varsinkin siihen nähen että oon menny hevosella 2-3 kertaa aikasemmin ja hypänny vaan jtn pikkuristikkoo kasilla. Ja jos ei oteta lukuun sitä et se pukitti 3 kertaa kukkulan päädyssä, mut en tippunu:D.

Torstai:
Menin aamutunnilla roopella, joka ei omasta meilestä onnistunu yhtään... päivällä käytiin juoksulenkillä ja sen jälkeen menin vielä rambol mut sekään ei menny oikein hyvin, ku poni oli ihan tahmee ja jouduin antaa raippaa et yleensä liikku, vaikka rambo yleensä on reipas, mut se oli vähän vähyny ku oli niin kuuma ja se oli menny aamulla tunnin.

Perjantai:
Aamulla menin Iinalla maastoesteitä pellolla, eihän siel ollu muuta kun heinäpaaliesteitä, mut hauskaa oli senki eestä: D. Päivällä meil oli sit semmoi kuntopiiri ja sen jälkeen oli viel yks rata ja sen menin roopella. Roope oli nyt vähän parempi ja etenki reippaampi kun edellisellä tunnilla ja saatiin puhtaat radat jne, mut jäi vaan vähän vaivaa kun se ei vaihtanu laukkoja esteeen pääl vaikka oli selkeet avut; / ja alkuun yritti oikoo hirveesti kulmia ja puskee lapa eellä, mut sain sitäkin jotenkin korjattuu.

Sit veilä sen verran, että ulkoasuun en oo vieläkään kerenny tehä niitä muutoksia, eli se banneri puuttuu edelleen ja epäselvä teksi häiritsee: D... yritän saaha itteni reippaammaksi tän bloggaamisen kanssa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti