lauantai 7. toukokuuta 2011

22. Kuvapostaus & vähän muutakin.

Olin siis perjantaina taas tunnilla, missä yleensäkkin ja menin Iinalla: ). Ja tänään oli kouluvalkku jonka jouduin menee eepillä koska reve ontu. Ja nyt kerronkin sitten siitä perjantaista ja sen verran tän päiväsestä valkusta et se ei ois voinu paskemmin mennä.
  Meillä oli siis perjantaina koulutunti, ja mun oli ihan pakko taas iinallekki värkätä otsatukkaan semmonen koulunuttura:-D. En muista oliko miel minkään laista itsenäistä verkkaa (dementia iskee) mutta ainakin me tehtiin ekaksi jtn väistöö ja harjotusravii muuten yms yms, kohta tehtiin kokoajan harjotusravis ja sit vaihettiin suuntaa samat siihe suuntaa ja iina tuntu siinä vaihees viel et se ei toimi mitenkään.
  Ruvettiin tekee sitä samaa tehtävää kokoajan laukassa ja sit ku tarpeeks evalle valitin ni sit se käski mut ympyrälle ja sen jälkeen iina alkoki paremmin toimii: D. Sitten vaihettiin taas suuntaa ja tehtiin hetki ravissa ja iina alko olee jo aika hyvä: >, ja liikku kunnolla ja mua alkoki heti hapottaa >:, sitten tehtiin siihenkin suuntaan viel laukas ja sit tehtiin viel jtn ympyrällä, ja sit lopetettiin ja olin siinä vaiheessa jo ihan kuollu. Mut poniin olin tyytyväine.
  Sit jäin viel tallille taluttaa kuvaa jne jne, ja sit menin viel annilla illalla kun eva ei jaksanu: D mut siitä ei oo kuvii ku kamerasta loppu jo patterit. Se oli tosi kiva siihen mitä se viimeks oli estekisojen jälkeen puomitunnilla... ku ei se kuunnellu yhtään mitään ja oli muutenki semmoi ihme vipeltäjä, mut nyt se oli kiva, vaikka ne hackamoret sil ei nii hyvät ookkaa ku ei saa silleen suuhun sitä tuntumaa... ja sit niitä kaivattuja kuvia: D

eepi keskiviikkona.
takaosan käännöstä
leikittiin kouluratsukkoo.
iina perjantaina
alkutunnista kai
lösähin.
 nufer maanantaina/ kantapää vammaa.

1 kommentti: