torstai 5. toukokuuta 2011

21.

c'moon!

Eli siis ensin haluun muistuttaa teitä, että kommenttia saa laittaa, kun yhessäkään postauksessa ei oo yhtäkään kommenttia, ja nyt teitä lukijoita on jo 8, ja kiitos siitä kaikille: ). Ulkoasu siis tosiaan nyt tällänen hetken ja parantelen sitä vielä, ja siitäkin sitten tahtoisin sitä kommenttia: D
   Ja sitten järkevämpiin asioihin. Eliikkäs, varmaankin lopetan dastin vuokraamisen henkilökohtasista syistä joita en teille kerro: ).
   Maanantaina oli Tuomaksen koulutunti ja menin nuferilla pitkästä aikaa. Poni oli kiva ja yllättävän rauhallinen, kun oli viime tunnilla päässy laukkailee vähä siitä lopputunnista, mut aluks ei meinannu kunnolla kuunnella muutakun yllättäen pohetta, jos sais vaikka kiihytellä, mutta sit alko kuuntelee sitä kättäkin. Ja sit alko menee hyvin silleen tasasesti ja olin tyytyväinen ponii. Muuten menikin koko tunnin sit hyvin mutta laukkalävistäjät ei ollu meijän juttu: D...
  Ja Eileen keskiviikkona olin kanssa irtotunnilla huvikseen, ja menin eepillä. Itseasiassa olinkin halunnu huvin vuoks kokeilla sitä taas pitkästä aikaa, jos se ois vaikka jo vähän parempi kun sillon kun se tuli. Ja sit munn oli iha pakko laittaa sille semmonen ihku koulunuttura otsatukkaan ku sil on nii pitkä se otsatukka: D. Mut siis sit tunnil se oli ainakin suht reipas mutta edelleenki jäykkä vaikkei onneks ihan nii jäykkä mitä aikasemmin. Mutta oikei en löytäny semmosta hyvää tuntumaa ku lyhens ohjaa ni ei toiminu niin sit piti mennä semmosel aika piktällä ohjalla että meni yhtään rentona.
  Sit eka alettiin tekee semmosta salmiakki kuvioo mis oli neljä pönttöö ja niitten pönttöjen kohalla piti tehä pari askelta takaosan käännöstä mutt ei kuiteskaan mitään piruetteja alettu vääntää: D. Ja siin tuli pari tosihyvää käännöstävaik kaikki ei ihan nii hyvi onnistunukkaa, tehtiin sitä molempii suuntii sit kokeiltii ravis, eka ravis se puotti pari kertaa käyntii ja sit tuli raviski pari hyvää käännöstä.
  Sitteen tehtiin linjalla viel avoja ja nekin onnistu parikertaa hyvin ja eepikin alko kulkee vähän pyöreemmin. Ja sit tehtiin viel kentäl vapaasti avo ja siitä laukan nosto molempiin suuntiin, eka onnistu hyvin ja sit tuli jtn ongelmii ku eepi ennakoi nii paljo sitä laukkaa tai jtn, mut sit ei toiminu enää nii hyvi. Sit se oli viel loppuraveil ihaan jees kans: ).
ja taas tuli hirvee stoori mut koittakee kestää, ens postaukseen varmaan taas kuvii ainaki vähän: >.

2 kommenttia:

  1. no nyt tulee kommenttia ::D

    Ulkoasusta ekakseen negatiivistä, juuh tiiän et tää on väliaikanen. Mutta, fontti liian epäselvä ja parempi lukee mustaa tekstiä valkeelta taustalta ku toistepäin.

    Postauksista sen verran, että KUVIA kiitos. Jjuu tiiän ei niitä aina voi saada, mutta laittasit edes vanhoja.

    Tulikin aika negatiivinen kommentti tästä, muta älä nyt ota mitenkaan henkilö kohtaisesti :D

    VastaaPoista
  2. Juu, iteekkii mietin et vois olla joku vähän selkeempi ja ylöski tulos semmone banneri ja muuttelen varmaan vielä muutaki: ). Kuvia nyt oon yrittäny tunkee mutta harmivaan niitä ei kauheesti oo ees koneella (ainakaan miään julkasukelposta ku suurin osa tikulla vanhoistaki). ja en malttanu kirjottaa tätä myöhemmin tänään ku sain kuvii. Mutt kuitenkinn yritän tunkee niitä mahollisimman paljon; ). Ja ei haittaa jos on negatiivistä ku osaa sen rakentavana sanoo: >

    VastaaPoista